Wednesday, January 30, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 30 ianuarie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 30 ianuarie 2013. Astazi, Andreea si Alin au implinit patru luni de relatie. La Multi Ani si sper sa se finalizeze totul cu o nunta. Discutii despre noptile pe care fetele le pierd si despre curatenia care este sau nu este.
Madalina s-a suparat putin fiindca s-a batut apropo-ul la ea desi mai sunt si alte fete care deranjeaza.
Vedeti si cum vor fi primite noile concurente in casa Mireasa pentru fiul meu.
Emisiunea de la ora 14:00. Se pare ca lucrurile au degenerat intre Cosmin, Cristina si doamna Emilia. Doamna Emilia nu mai vorbeste cu cei doi. Insa in direct, a acuzat-o pe Stefania ca ea este mama lor in competitie si o va nominaliza sa iasa. Mai mult, a cerut fanilor ei sa o voteze pe Stefania sa plece. Cristina si-a rugat sustinatorii sa o voteze pe Stefania sa ramana. Se pare ca lucrurile chiar au luat o intorsatura neasteptata. Maricel a incercat cu flori, cadouri sa o faca pe Lorena sa-l ierte si sa se impace. Lorena este de neclintit in decizia ei.




Articole similare:






2 comments:

  1. IMI PLACE MULT DE TOT CUPLUL CRISTINA SI COSMIN!SE VEDE CA SE IUBESC MULT DE TOT PRN CATE AU TRECUT IMPREUNA AU RAMAS UNITI SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT,LE DORESC SA FIE PUTERNICI SI SA SE IUBEASCA !

    ReplyDelete
  2. IUBESC CUPLUL COSMIN SI CRISTINA DIN TOT CORASONUL MEU!IMI DORESC CA EI SA CASTIGE ACEST SEZON PTR CA MERITA.

    ReplyDelete