Tuesday, February 5, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 5 februarie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 5 februarie 2013. Urat, lucrurile au degenerat. Acum Maricel i acuza pe Razvan si Florentina de faptul ca stau alaturi de Lorena pentru ca este votata. Tot Maricel a declarat ca-i este superior fizic lui Razvan si ca acesta s-a indepartat de el dupa despartirea de Lorena si nu i-a fost alaturi. Pe de alta parte, Razvan declara ca Maricel nu a dorit sa discute cu el, ci doar cu alte persoane si de fapt el a incercat sa-i explice ca nu se poarta frumos cu Lorena inainte de despartire.

Coco si Dragos isi disputa acuma iepurasul. Doar conflicte in casa Mireasa pentru fiul meu. Parerea mea este totusi ca Maricel greseste cand se crede superior altor persoane.




Articole similare:






2 comments:

  1. Maricel sufera de boala grandomaniei. Se crede superior lui Razvan si Florin dar nu vad cu ce. Cel putin cei doi au avut un loc de munca ,au o calificare in armata si se pot intoarce oricand in armata,el unde se intoarce la cersit bani de la sora lui si de la mama care muncesc in Italia sa-i trimita lui bani sa leneveasca . cu asta este superior.

    ReplyDelete
  2. Maricel este un om periculos pt societate!in urma a ceea ce s a spus astazi despre familia lui ,sintagma descindere diicot si faptul ca nu stie unde lucreaza si cu ce se ocupa sora si cumnatul sau spune fffffff multe!este dubios!Dragi producatori,protejati-va concurentii si asumati-va scursurile societatii pe care voi NU STIM CUM I-ati inscris!!!!!!!ingrijoratooooor!!!!!!!!

    ReplyDelete