Friday, March 11, 2011

Facebook Nora pentru mama 5

Labels:

Facebook Nora pentru mama 5
Iata adresa de Facebook Nora pentru mama 5. Sau ma rog pagina oficiala de Facebook Npm5. Aceasta este CLICK. Puteti lasa mesaje pentru concurentii din casa NPM. Tocmai in emisiunea de dimineata am vazut si eu.
Parca intelesesem ca poti lasa mesaje pentru concurentii NPM 5 pe forum, acum cica e pe Facebook.Oricum, imi place aceasta initiativa.





Articole similare:






13 comments:

  1. buna sunt mariana si imi place f mult de alin si elena.ioan este f gelos si mihaela va avea o viata de cosmar langa el.cristina nu a venit sa se casatoreasca ci sa se faca vedeta.dati pe post va rog mult.va urmaresc din italia.

    ReplyDelete
  2. IMI PLACE ALIN SI ELENA SUNT CEL MAI FRUMOS CUPLU DE LA NPM5,CEL PUTIN ELENA ESTE CEA MAI SPECIALA FATA DIN ACEST CONCURS.

    ReplyDelete
  3. Imi place mult Elena si Alin sunt cei mai superbi concurenti de la Npm5,in special Elena este o fata deosebita.

    ReplyDelete
  4. mihaela si ioan va castiga marele premiu:*:** va iubesc mult

    ReplyDelete
  5. CEL MAI FRUMOS CUPLU A FOST SILVIA SI ANDREI,FARA EI EMISIUNEA NU ARE SENS,CANAL D ,ATI FACUT F F F RAU CA ATI MASLUIT VOTURILE.AFARA CU DANIELA!

    ReplyDelete
  6. buna st ileana si urmaresc npm5..ii iubesc ff mult pe alin si elena 'st preferatii mei si cred ca ei o sa castige marele premiu:x:*

    ReplyDelete
  7. Valentina este sarea si piperul din casa,eu o votez,dar ea sa faca cuplu cu octavian,este un baiat de nota 10,ARDELENII sunt f afectuosi cu sotiile.

    ReplyDelete
  8. ioan si mihaela ... va jucati ca niste copii mici care nu au minte si...vreti sa castigati concursul facand cuplu de comprezenta ... nu.mi place de voi ptr ca va permiteti foarte multe gesturi care sunt interzise in concurs si totusi nu sunteti eliminati ........si nici de dm. mara nu.mi place pentru ca se poarta ca o adolescenta la 15 ani .. cu fuste foarte scurte .. si se aseaza pe langa baietii fara cuplu din concurs... si da dovada de foarte multa nesimtire toti 3 .

    ReplyDelete
  9. maria daca nu faci cuplu cu octavian de ce mai stai langa el si lasal sa faca alt cuplu ca chir nu te potrivesti cu octavian . si stai ca o tentativa langa el si ai zapacit.o si pe dm.Lena

    ReplyDelete
  10. valentina sa faca cuplu cu octavian se vede ca se plac reciproc ar fi un cuplu de temut in competitie practic invingatori

    ReplyDelete
  11. Mie imi place de Cristina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si de Sergiu!!!! Yeiiiiii!!!!!!

    ReplyDelete
  12. sa intre silvia in casa si atunci se poate numi soow,o sa fie saraca sfasiata de alin,elena bunica,daniela,iulia si alina sunt fff rai ,nu se mai controleaza

    ReplyDelete
  13. alina si elena vor castiga

    ReplyDelete