Saturday, October 20, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 20 octombrie 2012

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 20 octombrie 2012
Dupa cum ni s-a promis, Dragos, Alexandra, doamna Gabriela, doamna Marioara, Adrian, Andrada, Andreea, Edina, Monica si Ionut au fost in platou.
Dragos si Alexandra locuiesc la Targoviste cu doamna Gabriela. Adrian inca nu si-a gasit jumatatea.Nici Edina, Andrada sau Andreea inca nu au o relatie. Andreea si Edina nu mai tin legatura cu Adrian.
Monica si Ionut au fost in luna de miere in Turcia, insa Ionut a intarziat 2 zile pentru ca a avut probleme cu pasaportul.

Subiecte in detaliu, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de mai jos. Prima parte.

Primele dubii in relatia George-Madalina dar s-au remediat. Alin crede ca Razvan vrea sa-l copieze pe Adrian si declara ca acuma va spune tot ce are pe suflet. Cosmin a primit o scrisoare de la o fata cu care tinea legatura pe internet. Dar bineinteles, nu era vorba de vreo iubita. Se pare ca fostul iubit al Cristinei a sunat-o inainte de a intra in casa Mireasa pentru fiul meu. Si s-a inteles ca ar astepta-o afara. Mireasa saptamanii Andreea, pe 2 Cristina si pe 3 Lorena. Mama saptamanii a fost doamna Emilia. Fetele propuse spre eliminare sunt Liliana si Silvia.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment