Tuesday, April 9, 2013

Mesajul familiei Cristinei referitor la ce s-a intamplat in ultimul timp

Labels:

In ultima perioada Cristina a fost extrem de suparata. A plans si sambata in Gala Mireasa pentru fiul meu cand i s-a facut si rau. Se pare ca mama Cristinei nu a intervenit sambata in Gala Mireasa pentru fiul meu. Eram curioasa sa aflu ce parere are doamna Elena referitor la tot ce s-a intamplat. Pentru ca este clar ca doamna Emilia si Cristina nu vor intelege niciodata. Iata ce a scris mama Cristinei pe Facebook:


Cristina-Georgiana Soare
16 hours ago
Noi familia Cristinei roaga toti sustinatori cuplului C- C sa fie de acord cu decizia pe care Cristina a luat-o. Cel mai important lucru este sanatatea copilului nostru, si continuarea relatiei lor afara. Facem apel la bunavointa dumneavoatra de a ne intelege pe noi familia in aceste momente in care copilul nostru sufera si ne cere ajutorul. Va rugam sa ne fiti alaturi si sa nu o mai votati, va multumim din suflet pentru intelegere.

Si apoi alt mesaj. Se pare ca mama Cristinei nu se simte bine insa este de acord cu hotararea Cristinei:


Cristina-Georgiana Soare
16 hours ago
Buna seara, sunt mama Cristinei si imi cer mii de scuze la toti sustinatorii C-C, pentru ca nu am avut timp necesar si o stare buna de sanatate pentru a intra in legatura directa cu dumneavoastra. Va promit ca de indata ce va iesi Cristina din casa ne vom aloca timp pentru a intra in legatura cu dvs. si de asemenea de a ne intalni.
Inca odata va multumesc pentru ca sunteti alaturi de noi, si veti tine cont de decizia Cristinei si implicit a noastra, a familiei.

Cam asta este parerea familiei Cristinei referitor la conflictul acesteia cu doamna Emilia si tot ceea ce se intampla acolo.

Sursa mesajelor. Facebook.com - Cristina-Georgiana Soare




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment