Sunday, October 9, 2011

Cateva concluzii despre Mireasa pentru fiul meu

Labels:

In urma celor intamplate la finala saptamanii, am reusit sa trag cateva concluzii, cu care sper sa fie multa lume de acord.
In primul rand, la castig cred ca s-au facut cateva greseli. Unele din concurente nu cred ca sunt pregatite pentru casatorie si cred ca si cei din staff si-au dat seama de acest lucru. Altfel nu-mi explic de ce se fac atatea eliminari. La editiile trecute nu s-au facut nominalizari din oficiu celor carora voiau sa mearga acasa, editia asta da.
Daca vineri toate cele trei fete vor fi eliminate, vor ramane doar 6 fete in casa, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum. Si astfel, in 2 sau 3 luni, vor aduce alte fete in competitie.
Imi place cuplul Dragos-Edina, sunt tineri, frumosi si veseli. Sper sa reziste pana la capat.
Nu pot sa o inteleg pe Alexandra, care nu vede ce greseala a facut, alegand sa faca un cuplu cu Victor. Telespectatorii au ales sa nu o mai voteze si astfel la finala trecuta nu a fost printre protejate.
Diana este oke, dar nu mi-a placut vinerea trecuta cand doar vocea ei am auzit-o. Mi se pare ca deja o ia pe campii vazand cat este de populara. I-as recomanda sa se mai tempereze.
Irina nu-mi spune nimic, inafara faptului ca rade, se rusineaza ca o scolarita de scoala primara.
Andreea este cel putin teoretic idealul oricarei soacre. Si asta ma duce putin cu gandul la falsitate. Este prea perfecta.
Consider ca Adrian ar trebui sa paraseasca acest show pentru ca este prea pretentios si nici nu cred ca vreo fata va face un cuplu sau va intra in casa pentru el.
Va astept si pe voi sa comentati.




Articole similare:






3 comments:

  1. Chiar sunt de acord cu tot ce ai spus, doar ca de Diana am o parere ceva mai rea, adica nu mi se pare atat de matura pe cat se crede si pe cat o vad baietii. Vorbeste prea mult si de multe ori prost. S-a luat de Alin de la editia trecuta, dar si ea face aceleasi greseli gramaticale. Il ia peste picior pe Catalin dar total aiurea. In legatura cu ceilalti concurenti sunt total de acord.

    ReplyDelete
  2. Din nou cei din staful emisiunii au ales caractere de concurenti NEPOTRIVITE...probabil nu aveti buni psihologi....Alexandra si Victor= total nepotriviti, doar daca Alexandra nu vrea sa faca toata viata pe mamitzica grijulie si rabdulie pentru Victor. Alexandru s-ar potrivii ci Liliana. ionut se potriveste cu Irina...Andreea nu-i de lui. Andreaa e prea stilata, are cu totul si cu totul alte asteptari de la un barbat si nu exista momentan in concurs nici un baiat care sa se potriveasca cu Andreea.
    Diana este o fata rea , veti vedea. Diana a inceput sa aibe la baieti numai dupa ce a anuntat cat este de bogata!!! A facut intocmai ce a facut Diana de la concursul anterior(oare asa or fii toate Dianele?!)Lui Marius chiar i-a palcut de Diana mai inainte de a afla din gura ei cat e de bogata.Diana ar trebui sa-i acorde lui Marius o sansa.Nu inteleg de este judecata Daniela?!...DE ce trebuia sa-i spuna lui Alexandra ca a vorbit cu Victor pe chat?!...ce e mama, sora, prietena intima?...mirela , te rog atrage-le atentia vajnicelor comentatoare , precum dana din Tg. Jiu sa nu se mai exprime cu ...etc. sa vorbeasca starct in numele ei!E cumva LIeDER de Ginta?! Sanda chiar nu mai are ce sa caute in concurs:o sa ramana pana la sfarsitul concursului implorand mila din partea telespectatorilor.
    Edina si Dragos, la pachet cu d-na Gabriela se potrivesc de minune: toti 3 sunt la fel de PREFACUTI...astept scandalurile de la sfarsitul emisiunii.
    Imi place despre Alexandru si Liliana...poate vor face un cuplu ...poate Liliana s-a pripit...poate o convinge cineva sa nu iasa din concurs...bafta!

    ReplyDelete
  3. Diana chiar nu vorbeste foarte matur asa cum o lauda toti :))

    ReplyDelete