Thursday, November 17, 2011

Despartirea Alexandrei de Victor - o decizie buna?

Labels:

Alexandra a luat decizia de a pune punct relatiei cu Victor. Unul dintre motive ar fi acela ca nu mai are sentimente pentru el, plus lipsa lui de maturitate.
Victor crede ca Sanda si Irina au influentat-o pe Alexandra in luarea acestei decizii, Sanda infirmand acest lucru si spunand ca i-a dat cateva sfaturi dupa despartirea acestora. Mai mult, a si plans in emisiune, spunand ca traieste intr-o casa de oameni rai.
In concluzie, voiam sa stiu si parerea voastra. Credeti ca decizia Alexandrei de a nu mai forma un cuplu cu Victor este una buna? Este cea mai buna decizie? Sau trebuia sa astepte ca acesta sa se schimbe si sa se mai maturizeze?







Articole similare:






7 comments:

  1. da este cea mai buna decizie Victor are mari probleme nu este de insurat

    ReplyDelete
  2. Alexandra si-a pierdut timpul cu acest Victoras, nu a facut bine cuplandu-se cu el, a fost o mare greseala,e o mare diferenta intre ei din toate punctele de vedere, bine ar fi ddaca si-ar vedea fiecare de drumul lui,clar.

    ReplyDelete
  3. victor trebuie sa paraseasca competitia,deoarece el este marul discordiei din casa baietilor.

    ReplyDelete
  4. oameni buni aici nu e dragoste,e balamuc,asta inseamna iubire,dragoste,respec fata de mame,fata de fete.e goana dupa bani si cam atat.ceilalti concurenti crea s-au casatorit unde sunt?
    e ceea mai buna decizie

    ReplyDelete
  5. da a fost cea mai buna decizie.eu una nu m-as uita la unul ca victor care are reactii de om cu probleme psihice.

    ReplyDelete
  6. Alexandra si-a revenit si-a dat seama ca nu totul sunt banii ci totul e fericirea. Va face cuplu cu Adrian si va fi super fericita.

    ReplyDelete
  7. Alexandra si-a revenit si-a dat seama ca nu totul sunt banii ci totul e fericirea. Va face cuplu cu Adrian si va fi super fericita.

    ReplyDelete