Friday, November 18, 2011

Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie, prima parte de la 10:50. Astfel, s-a discutat despre cuplul Edina si Dragos, care au trecut prin momente grele. Edina recunoscut oarecum ca are sentimente puternice pentru Dragos.



Emisiunea de la 14:00. Dna Maria se simte atacata de cand a primit titlul de Mama saptamanii. Din nou divergente intre unele fetele. Irina se pare ca nu se mai intelege deloc cu dna Gina.






Articole similare:






3 comments:

  1. contrar aparentelor Dragos un baiat nescolit dar destul de serios si cu principii sanatoase el chiar o iubeste pe Edina care se pare ca merge si ea pe drum bun,imi plac si ii sustin este cuplul cel mai credibil

    ReplyDelete
  2. Doamne nu o mai dati pe Sanda in prim plan ca simt ca vomit este asa de urata si neingrijita si se crede asa de desteapta si ea este saraca radicola o masca toata o masca urata nu stiu cum place unora de afara ca baietilor nu le este pe plac niciunuia si este firesc,lasati-o sa plece este groaznica,cand vorbeste[ea se crede filozoafa vai mama ei]inchid autumat telev.

    ReplyDelete
  3. SI TU OARE ESTI ASA DE FRUMOASA,NU MAI DA TU CU PAREREA UITATE BINE IN OGLINDA TU CAND TE TREZESTI DIMINEATA,FIECARE ESTE FACUT IN FELUL LUI SI CU ASTA AM INHEIAT.

    ReplyDelete