Monday, November 28, 2011

Mireasa pentru fiul meu din 28 noiembrie

Labels:

Mai jos, emisiunea de la 10:50 Mireasa pentru fiul meu din 28 noiembrie. Si daca tot nu mai avem cupluri la un show matrimonial, de ce sa nu avem scandal si jigniri intre concurenti. Ma refer aici la Diana si Adrian.
Aveti mai jos imaginile, asa ca va las sa urmariti singuri. Pe de alta parte, sunt foarte dezamagita de aceasta editie. Foarte!



Emisiunea de la 14:00 din 28 noiembrie. Alexandru si Edina au fost invitati in platou. Alexandru a fost destul de sincer cand i-a spus Irinei sa nu-si faca iluzii in ceea ce il priveste pe el. Se pare ca Irina plange de 3 zile, de cand Alexandru a iesit.
Clipul se incarca cam greu.




Articole similare:






3 comments:

  1. Maria si Catalin au venit la odihna sa iasa din iarna si sa castige ceva bani cat o fi sunt bineveniti pentru niste sarantoci ca ei ,iar Diana a afirmat ca daca pleaca nu e nimic mai bine sarac ...deci aici a venit sa i-a banii nu ---ipocrita lupul maralist nu-si vede barna din ochii ei si nu intelege ca da Adrian a spus asa cum a facut-o mamasa-panarama-si nu cred ca este primul om care ii reaminteste originea ei ....te compatimesc Adrian si dna Marioara ca a-ti picat intr-un cuib de viespi

    ReplyDelete
  2. diana zici k e de la circ nici dracu no va baga in seama plus de asta catalin si dat arama pe fatza

    ReplyDelete
  3. s-a vazut adevarata spoiala de educatie a lui Catalin defapt el este frustrat ca l-a inzestrat dze cu o mama rea care si-a batut si mama nu doar copii ,ea a gasit normal sa-i educe cu bataia -pentru mine o vad ca pe un monstru care a reusit sa stoarca lacrimi intentionat pentru reating si vot sa te fereasca dzeu de ce zace in capul prostului fudul asa cum a recunoscut acest baiat care bine nu i-a fost cu o astfel de ingrata de mama

    ReplyDelete