Saturday, December 17, 2011

Dragos si doamna Gabriela au fost eliminati

Labels:

Dragos si Doamna Gabriela au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu. Asta demonstreaza inca o data cat de mult se apreciaza circul. Stiu ca Dragos forma un cuplu afara, dar era un baiat linistit, sufletist si exista posibilitatea sa se indragosteasca de altcineva in cazul care intrau concurenti noi.
Doamna Maria si doamna Marioara, de fapt Adrian si Catalin au fost cei mai apreciati concurenti si cei mai votati. Asta contrar fapului ca nu au tinut cont ca suntem in postul Craciunului si se apropie Sarbatorile care presupun sa fim mai buni. "Sa-i stapaniti sanatosi "!Concluziile le trageti singuri.
Rezumatele mele vor fi din ce in ce mai scurte. O duminica placuta!




Articole similare:






4 comments:

  1. tot cred ca dragos va regreta ca nu a vrut sa o cunoasca pe sanda otipa deosebita o sa urmaresc de curiozitate evolutia relatiei dintre edina si dragos

    ReplyDelete
  2. PROASTA DECIZIE A STAFFULUI...CATALIN SI MARIA TREBUIA SA PARASEASCA COMPETITIA ! DAR "FOAMEA" DE CIRC E PREA MARE !!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Atat Dragos cat si Gabriela au fost luati prin surprindere de eliminare,avand in vedere ca pana acum au fost protejati.Cred ca 80% regreta ca au plecat acum si nu la final.Stim sigur ca toti au venit pt. bani doar ca unii(putini)au vrut si casatorie.Treptat ne vom da seama fiecare pt ce a venit,cel putin eu asta cred acum,ca ,in afara de bani mai vor si altceva:Andreea si Catalin joaca niste roluri platite nu de Antena 1 ci de producatorul turc(care are bani de platit si o eventuala amenda data de CNA postului tv);Irina pt a-i creste cota de asa-zis "model"de provincie;Daniela din plictiseala si de a atrage atentia unui baiat asupra ei,poate si de a scapa de examenele de student ;Alexandra cred ca a vrut sa cunoasca o persoana dornica de insuratoare,daca are si o situatie materiala mai buna dacat a ei ar fi OK(vezi relatia cu Victor de care sunt aproape sigura ca ii pare rau ca s-a despartit avand in vedere ca avea o familie onorabila).Diana a vazut de la editia trecuta ca poti fi "si cu botul uns si cu slanina in pod" mai precis vezi cazul Alin -Elena.Pe langa Diana ,Alin era mic copil in comportare.Edina este un copil alintat care face doar ce vrea si cand vrea;a jucat ultima carte cu Dragos ca sa dovedeasca altora ca ce vrea ,poate sa aiba.Nu stiu de ce cred ca in copilarie batea din picior si obtinea ce dorea.Nu cred ca va dura acest cuplu cu Dragos.Adrian a venit sa se insoare si sa ia premiu pentru a-si reface viata.Cred ca a fost mai mult dorinta parintilor lui de a-l scoate din starea in care era de 4 ani,dupa divort(traia singur in apartamentul lui,pe calculator in timpul lui liber,cu relatii esuate in care nu mai gasea ce a pierdut).Sigur nu a trait ca Movileanu pe strazile bucurestene "dupa blocuri,unde te facem noi pe tine" si sigur nu se asteptau (si parintii)sa fie acest mediu de ura,mahala in aceasta editie.Ionut cred ca s-a maturizat incert, nu stie ce vrea ,nu este ce pare,o logica ciudata,limbaj sarac,mod de exprimare greu de inteles,incercand sa isi acopere stangaciile cu minciuni puerile(urmeaza DREPTUL!!!??).Cred ca in relatiile cu sexul opus a ramas la stadiul de liceu.Si mai este ciudat felul in care se apropie de baietii din casa(Robert,Dragos ,acum Catalin).IN CONCLUZIE:DEZAMAGIRE TOTALA!!!

    ReplyDelete
  4. De ce intotdeauna pleaca cei buni si linistiti,si scandalagiii raman,noi chiar dorim sa vizionam niste emisiuni frumoase, povesti de dragoste,declaratii frumoase,Catalin ne-a demonstrat cu imaginile de groaza pe care le-am vazut, ca nu are nici o legatura cu fetele,cu insuratoarea, cu tema emisiunii,etc. si nu inteleg de ce nu este eliminat.

    ReplyDelete