Saturday, December 17, 2011

Finala Mireasa pentru fiul meu din 17 decembrie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 17 decembrie
Iata primele rezumate, comentarii si urmeaza si imaginile video.
Mamele fac nominalizari. Dna Mariana, dna Gabriela,dna Maria le-au nominalizat pe Irina si Andreea, dna Marioara pe Irina si Daniela.
Fetele fac nominalizari. Daniela, Alexandra, Diana i-au nominalizat pe Adrian si Catalin, Irina i-a nominalizat pe Adrian si Dragos, Andreea i-a nominalizat pe Dragos si Catalin (prin tragere la sorti).
Cearta intre dna Maria si Andreea.
Mireasa saptamanii a fost Andreea, pe locul doi Diana.
Mama saptamanii a fost dna Maria, pe locul al doilea dna Marioara.
Doamna Gabriela si Dragos au fost eliminati, pentru ca au avut mai putine voturi ca Irina.




Articole similare:






2 comments:

  1. Se pare ca se vrea sa vedem cum se ia la bataie ,in final probabil ca va ceda unul din ei ,nu stiu cat poate suporta un om mizeria de educatie a acestui Catalin ,este chiar unicat in comportament, daca nu este angajatul lor inseamna ca oricum este protejatul lor sau nu mai axista comisie de decizie,urat,urat enervant pana la imposibil de suportat

    ReplyDelete
  2. da asa este se vrea sa vedem cat mai mult circ la inceput mi a placut catalin dar mi am dat seama ca este o persoana foarte rea si are o privire de nebun si el i mama lui.nu il mai suport e de o rautate din calea afara .voi astea din staf care ziceti ca voturile conteaza FALS voi faceti voturile RUSINE SA VA FIE dar sa stiti ca daca o sa vedem tot timpul cearta dintre catalin si altii ca ( daca nu o sa fie adrian o sa fie altcineva)nimeni nu o sa se mai uite la emisiune.

    ReplyDelete