Wednesday, December 14, 2011

Mi-ar placea un cuplu Irina - Ionut

Labels:

Dupa imaginile de azi, sunt sigura ca mi-ar placea sa vad un cuplu Irina-Ionut. De ce? Pentru ca Ionut, desi barbat, si uneori ei sunt complicati si nu ne inteleg, a incercat sa o consoleze pe Irina si sa-i mai stearga din lacrimi. Poate chiar asa este, daca Irina paraseste concursul si va regreta?
De ce mi-ar place sa-i vad impreuna? Se potrivesc fizic, sunt frumosi amandoi, inalti etc.
Dar se potrivesc si sufleteste, sunt sensibili, nu se amesteca in discutii inutile si sunt destul de rezervati. Mi-ar place sa vad un cuplu, dar din pacate acest lucru nu cred ca se va materializa.







Articole similare:






5 comments:

  1. cam usuratica Irina ,sub forma de gluma chipurile dar se cam da la toti baietii de fapt la mintea ei de bibilica nici nu ai ce cere iar Alexandra jalnica o mironosita se crede zana zanelor dar o zana cu parul naclait cred ca este certata cu apa ca tare nespalata este.

    ReplyDelete
  2. Adminului cu drag.
    Ne ceri sa fim decenti si bla, bla.

    Pai cum sa fim asa daca cretinii de diana si catalin cu muma lui nu sunt decenti.
    ne cereti noua sa fi decenti cand ne turbati pur si simplu cu mitocanii din show. Marioara si Adrian sunt atacati de niste jigodii,
    adrian daca nu ar riposta ar innebuni, singura lui arma e sa le zica celor doi marlani care se cupleaza pt bani, sa le raspunda cum merita. ce-i atta de greu de inteles, de ce nu avem voie ca marele public sa stie parerea nostra, si chiar ei concurentii sa ne-o stie a celor multi, nu cautati cu lupa un comnentariu care tine cu mitocanul de catalin si scorpia sfrijita dihana.

    Nu-i corect.

    ReplyDelete
  3. Anonimului cu drag.
    Din pacate, motorul de cautare Google nu permite limbajul obscen. Si tocmai de aceea,prefer sa le respect regulile.
    Plus ca daca concurentii Mpfm nu sunt decenti, asta nu inseamna ca si noi trebuie sa fim la fel. Sa dovedim ca noi suntem mai buni.

    ReplyDelete
  4. Ionut nu este asa cum parea in primele luni.Nu dovedeste prin limbaj ca ar fi in ultimul an la Drept .Si nici prin "logica"jocului facut cu Andreea,care, de fapt a fost prima fata care i-a placut.Deoarece Andreea nu i-a inchis usa in nas de la prima intalnire,vazand ca pe parcurs ea nu a mai facut nici un cuplu,a crezut ca totusi ea simte ceva pt el si a mai incercat inca o data.Pe Diana nu a placut-o din cauza varstei, a caracterului,a limbajului,dar a vrut sa vada reactia Andreei ,sa afle mai multe de la "prietena"ei Diana.Acum cred ca o place pe Alexandra dar mai lasa timpul sa treaca.Alexandra il place dar nu in totalitate,mai ales ca ii lipseste acel sarm,sclipire in relatia cu o partenera.De gandire ce sa mai spun!A fost ieri o mostra in discutia cu Irina ,referitor la ce va face cand va parasi casa:"imi voi umple masina de gagici si voi face nebuneli,alea,alea...!!!"Este o vorba la romani despre "muti".Iar Irinuca se crede o mica"vedeta" in oraselul ei si doreste sa isi ia zborul la capitala ,dar nu la o facultate ci direct pe un podium sau studiou de Tv.Oricum se exprima mult mai bine decat Ionut.

    ReplyDelete
  5. Cine oare le voteaza pe Diana si scorpia de Maria?Sunt ca 2 hiene si noi nu votam hiene.Afara cu ele si ci Cacalin.D-na Marioara si Adrian va doresc sa fiti tari, sa rezistati pana la final si luati si bani ca meritati, la cat stres ati acumulat.

    ReplyDelete