Thursday, December 15, 2011

La Multi Ani Dragos!

Labels:

Astazi, este o zi speciala pentru ca este ziua de nastere a unui concurent deosebit, Dragos. Am tinut sa-i urez La Multi Ani intr-un intreg articol pentru ca a demonstrat ca merita.
De cand a intrat in competitie, nu a intrat in conflicte cu nimeni, nu a spus o vorba rea nimanui, s-a purtat omeneste si normal cu Sanda si mai mult, a ales cu sufletul o fata si a ramas la acea alegere.
Astfel, azi 15 decembrie 2011, Dragos implineste 23 de ani.

Mesaj de la mine:
Dragos, iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani! Si sa ramai asa cum esti!

Un alt mesaj frumos de la Teo Dora
Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere – un pas inainte, iar fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!!!!!







Articole similare:






1 comments:

  1. LA MULTI ANI!!!!!!SA AI PARTE DE MULTE BUCURII,NOROC SI O FATA FRUMOASA CARE SA TE IUBEASCA SI PE CARE SA O IUBESTI SI TU!!!!
    SANATATE, COPII FRUMOSI SI SANATOSI!!!!
    SA REUSESTI SA-TI FACI VIATA ASA CUM VREI TU!!!!!

    ReplyDelete