Thursday, December 8, 2011

Mireasa pentru fiul meu online

Labels:

Mireasa pentru fiul meu online
Daca vrei sa urmaresti Mireasa pentru fiul LIVE, o poti face AICI. De fapt este Mireasa pentru fiul meu in transmisie directa pe internet. Sau Mireasa pentru fiul meu online. Nu stiu cat de bine merge si daca merge bine zilnic, dar astazi este oke, chiar este transmisa in timp real.
Daca nu va merge bine, s-ar putea sa fie de la conexiunea de Internet. Eu nu am probleme, avand RDS fibra optica.
Imi pare rau, nu am emisiunea inregistrata Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie de la 10:50.




Articole similare:






4 comments:

  1. Andreea , te rog nu mai plinge , te-am sustinut mereu , te rog fii tare , nu mai lua in seama rautatile lui Catalin si ale mamei lui .Asa sint unii oameni , incearca cu tot dinadinsul sa termine psihic pe ceilalti , dar tu fii tare , nu ceda in fata lor , sint oameni de nimic , au trait in conflicte toata viata si doar asta le place. Nici nu stim de ce au venit in acest sow matrimonial , cind de fapt ei cauta cu totul altceva.

    ReplyDelete
  2. Bravo Dragos , esti un baiat de nota 20 si mama ta este o doamna . Iti doresc din suflet sa ai noroc in viata , pentru ca meriti.

    ReplyDelete
  3. Au venit dupa bani fiindca sant lefteri Cacalin afirma pe blogul lui ca este sarac si de aceia nu are succes la femei nu se uita la el cat este de frumos si inposibil de suportat,nu stie ce inseamna cuvantul iubire amandoi sunt hidosi de rai.

    ReplyDelete
  4. Va iubim Adrian si doamna Marioara!Doamna Gabriela continuati sa le votati pe Andreea si Edina sa iasa afara sunt niste prefacute!Bye

    ReplyDelete