Monday, January 16, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 16 ianuarie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 16 ianuarie,de la ora 10;50. Ionut a incercat sa-i ofere lui Adrian niste sfaturi privind comportamentul sau. Catalin l-a sfatuit pe Ionut sa nu mai incerce pentru ca nu se va ajunge la nimic. Adrian vrea sa-i calce in picioare pe toti care mint. Cred ca voi renunta sa mai urmaresc aceasta emisiune. Aceleasi subiecte la infinit.



Emisiunea de la 14:00. S-au continuat discutiile de la ora 10:50, dintre Catalin si Adrian.














Articole similare:






3 comments:

  1. ionete marele sfatuitor vai de mama lui este penibil si crede ca este destept hal de concurenti mai du-te si te maturizeaza ,a-i citit o carte in viata ta?

    ReplyDelete
  2. Adrian sper sa ai vointa si intradevar sa nu mai permiti sa fii jignit ar trebui sa-l pui putin la punct si pe Ionete ca nu este el in masura sa-ti dea sfaturi un incult care vede cu ochelari de cal tu este ceal mai mare ca varsta si prin ce trece el tu ai trecut sa-si stearga casul dela gura si el si filozoful de Cacalin care se cred ca ei detin adevarul si tot ce este corect,gresit nu este deloc asa.

    ReplyDelete
  3. Ionut impartial ca intotdeauna ,de ce nu la-i sfatuit si pe Catalin sa nu mai manipuleze concurentii in defavorul lui Adrian.

    ReplyDelete