Tuesday, January 17, 2012

Mireasa pentru fiul meu din17 ianuarie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din17 ianuarie, emisiunea de la 10:50. Vad ca discutiile dintre Adrian si Catalin in loc sa se atenueze, devin mai grave. Dragos a afirmat ca , Catalin are dreptate in proportie de 80%.



Mireasa pentru fiul meu din 17 ianuarie, ora 14:00, imaginile video mai jos. Inca nu am urmarit emisiune sa pot face comentarii.






Articole similare:






4 comments:

  1. Adrian esti un om minunat ti-ai facut remarcat cea care are ochi si dzeu o va indruma spre tine te va gasi dar pentru dzeu ,pentru linistea noastra cei ce te iubim si pentru sanatatea ta si a mamei tale cere sa pleci din acest cuib mizerabil de viespi,esti singur Adrian si corbii te ataca din toate partile,incurajati de staf [sau poate numai de moderatoare si ii suficient]au reusit ca si cei ce iti dau dreptate stau chititi sa-si apere pielea,Va rog nu stergeti comentariul si incercati sa-l feceti cunoscut celor doi,va rog asa este omeneste.

    ReplyDelete
  2. Ce regie ieftina azi de la 14 :a trimis cadou si a intrat in direct la telefon profesoara din Buzau pentru" educatul" Catalin .Bijuterie de la CARTIER!!!Cica pensionarii din invatamant nu au bani!Mai bine ajutau un copil sarman care nu poate merge la scoala.Ba il mai cheama si in Canada!!"Facatura" a Antenei ca si afaceristul din Vestul tarii care s-a oferit sa ii plateasca lui Ka(ca sarpele din Cartea junglei) procesul cu Adrian.Bataie de joc a producatorilor la care "pun botul "cei creduli precum Alexandra care se simte bine langa Ka si nu ar schimba locul cu cel de langa Dragos Stiti de ce?Nu a primit OK de la mami si "prieteni".Inca nu cunosc care baiat va castiga pentru a-i sari in brate vulpita!!!

    ReplyDelete
  3. SINT DE ACORD CU TINE (ANONIM)IN PRIVINTA CU ADRIAN SI EU CRED CA STAFUL E VINOVAT.DE CE CIND SA CERTAT CATALIN CU ADRIAN SI L-A LOVIN NU AU DAT MATERIALELE IN ACEA FINALA SAPTAMINALA DEOARECE STIIAU SIGUR CACI DACA SE DAU CATALIN VA IESI AU FACUT IN ASA FEL INCIT SA NU IASA,ASA MAI CISTIGA SI EI BANI DE PE VOTURI.NU MI SE PARE NORMAL NICI ATUNCI CIND L-O LOVIT PE ADRIAN NU SAU LUAT MASURI SA FIE DAT AFARA ,A FOAT SANCTIONAT DOAR ATUNCI CINE AU BAGAT CIUPERCA IN CASA CU ALEXANDRU.NASPA EMISIUNE ININTE CIND ERA GABRIELA PEZENTATOARE ERA ALT FEL EMISIUNEA

    ReplyDelete
  4. de ce nu a-ti introdus concurenti noi cu alte caractere ca pe cei vechi ii stim ce le poate pielea fetele stau in platou ca la fotograf nu schiteaza decit zimbete sau o minica de dezaprobare la ce se discuta iar baietii aceleasi discutii in contradictoriu ADRIAN SI CATALIN aduceti fete si baieti noi di cei care si-au exprimat dorintele din toamna trecuta sau din cei de la celelate emisiuni NP 1 NP 2..3 ..4 ..5 care intradevar vor sa faca cupluri si sa-si intemeieze o familie celelalte editii au fost mai educative si placute

    ReplyDelete