Saturday, February 11, 2012

Andreea Mireasa pentru fiul meu, filmata cu camera ascunsa

Labels:

Soc!In partea de la ora 17:0 Finala Mireasa pentru fiul meu, s-au facut niste dezvaluiri socante. Se pare ca Andreea, concurenta Mireasa pentru fiul meu, a fost filmata cu o camera ascunsa de catre Andrei,fost concurent Nora pentru mama 5 si in prezent, asistent productie.
Andreea si Andrei au fost la o vizita medicala, si acesta a intrebat-o daca-l il place. Si aceasta bineinteles ca a recunoscut.
Asta dupa ce a negat atat de vehement, fara nici o remuscare, fara nici un sentiment ca nu este vorba despre Andrei.
Ideea este ca oricine este liber sa placa pe cine doreste. Dar dupa ce s-a autoproclamat atat de puternica, sa nu aibe bunul simt sa recunoasca ca-l place pe Andrei, asta denota ca este o mincinoasa.
De ce Adrian a recunoscut ca a simpatizat-o pe Larisa, care e tot parte din staff?
Sper sa va treziti in ultimul ceas si sa vedeti cine este Andreea de fapt.








Articole similare:






8 comments:

  1. ANDREEI NU A FOS CORECT SA O INTREBE PE ANDREEA ACEST LUCRU,NORMAL CA ANDREEA I A ZIS CA IL PLACE.SINCER MAI OK ESTE VICTOR DECAT ANDREEI.VOI ORGANIZATORII VRETI SA O ELIMINATI PE ANDREEA SI DE ASTA ATI PROCEDAT ASA.NU ESTE CORECT

    ReplyDelete
  2. in legatura cu voturile facatura curata,monica nu a fost mai votata decat diana,ati sacrificato pe diana ptr. monica care abia a intrat in casa,nu sunt fan diana dar nu ati procedat corect.se vad clar oturile aici.

    ReplyDelete
  3. Andrea este cea mai faina fata din concurs,voi producatorii nu o suportati ptr. ca este frumoasa si isteata.voi deja ati stabilit cine va castiga concursul ionut cel mincinos ori dragos cel parsiv.

    ReplyDelete
  4. ce bine imi pare ca ati facut posibil sa se vada fata andreiei ca multa lume o tine in brate fratilor nu o mai votati andrei este un baiat super nu pentru andreia ia o tine sus si tare /nu vreau sa.mi supar familia sau intoarce privirea nu vreau sa comentez bravo antena1 succes sa ne mai aratati materiale cu camera ascunsa

    ReplyDelete
  5. Andreea,cu ochii aceea de vulpe sireata, ma surprinde mereu in sens negativ. Foarte rar mi-a fost dat sa vad o persoana atat de perfida,egoista, rea si, fara pic de bun simt.

    ReplyDelete
  6. Andreea,fata cu privirea de vulpe sireata,este de o obraznicie rar intalnita. Lipsita de bun simt,mincinoasa si, rea.Nu mi-as dori pentru nimic in lume o astfel de nora!

    ReplyDelete
  7. Pana si Mirela, prezentatoarea se vede clar ca nu o suporta pe Andreea.

    ReplyDelete
  8. Bravo Andrei, bine ai facut ca ai demascat-o pe Andreea care este de o obraznicie neinchipuita, o tupeista . Cum poate ea la 20 de ani sa fie atata de prefacuta, are scoala vietii sub limita normalului, cum poate ea sa joace teatru iar D-na Mirela sa accepte jocurile ei murdare..Este in stare sa desfaca casnicii, prietenii cu caracterul de joasa speta al ei.Rade in nas, vorbeste obraznic, nu e respectoasa, nu are cei 7 ani de acasa. Ea credea ca ii duce de nas pe toti, le radea in nas, si cand nu-i convenea ca a fost demascata s-a imbolnavit"saracuta"

    ReplyDelete