Saturday, February 11, 2012

Diana a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Astazi, Diana a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu in cadrul finalei din 11 februarie. Probabil si-a dorit prea mult sa plece.
Doamna Gabriela a fost mama saptamanii. Ea le-a nominalizat pe Edina si Andreea, dar acestea au fost protejate.
Pe locul doi la mame, s-a situat doamna Marioara care le-a nominalizat pe Monica si Diana. Monica a fost Mireasa saptamanii, astfel incat Diana a fost eliminata.
Desi cateodata vorbea prea mult, desi a declarat ca nu va mai face un cuplu in aceasta competitie, parca acum o sa-i simt lipsa. Pentru ca m-am obisnuit cu Diana, fiind una din concurentele active si foarte vechi, prezenta in emisiune inca de la inceput.
Succes Diana!Si sper sa-ti gasesti jumatatea.




Articole similare:






5 comments:

  1. Nu o sa iutam criza de nerv ce a producat de CRACIUN....dansul de revelion....da era "pudica".
    Cu diareea ei verbala era....penibila,ma disperat....
    O nesimtita,needucata.....bine ca a plecat!!!!!

    ReplyDelete
  2. Dintre Diana si Monica producatorii au hotarat sa plece Diana care nu mai facea circ ,intrase intr-o tacere ca si Catalin in ultimele zile.Au obosit si ei,drept urmare ,au schimbat actorii.Pe Irina au dat-o afara deoarece nu dorea un cuplu de dragul banilor si au introdus-o pe teatrologa Monica ,care are atata falsitate si rautate cat cei ramasi la un loc.Catalin se vede incoltit de clanul Targoviste in care a intrat si falsa actrita Monica ,este lovit de Vlad Dumitru, de barfa "sfintei"Mariana.Acum realizeaza Catalin ca a reusit sa isi dea singur cu stangul in dreptul,imaginea lui avand de suferit iremediabil.Si Antenele astea cate "panarame"sa mai angajeze !!!Aici sunt cele mai penibile "vipuri" din ambele sexe,la un numar mare de emisiuni tip mahala ,dand impresia ca avem noi,ca popor cel mai scazut nivel de cultura! Asa sa fie??

    ReplyDelete
  3. imi pare rau de diana ca a parasit competitia vorbea ea mult dar spunea mereu adevarul nu stiu daca va mai fi o fata care sa puna degetul pe rana mai ales lui adrian succes diana cauta iubirea pe afara oricum drumul e inzapezit mai stai in capitala pooop

    ReplyDelete
  4. Pacat ca Diana a fost eliminata, zicea lucrurilor in fata si era corecta. Andreea de ce este votata de public, oameni buni chiar nu vedeti cat e de falsa , obraznica, mincinoasa? needucata, vai de ea, chiar bine i-a facut Andrei ca a demascat-o. nu am cuvinte ce nerusinata este, rade in nas, raspunde in mod infect si prezentatoarei care nu stiu de ce ii admite anumite lucruri. D-na Mirela, doar este o femeie severa nu sa-i accepte mizeriile si minciunile Andreei.

    ReplyDelete
  5. Diana,drum bun si cale batuta! Am fost foarte fericita ca a iesit din casa pentru ca nu mai puteam suporta obraznicia si nesimtirea acestei fete care se credea buricul pamantului.Se baga mereu in discutii si vorbea mult si prost. A spune lucrurilor pe nume, cum pretindea ea ca face , nu inseamna a fi tupeist si obraznic si a impune tuturor punctul tau de vedere. Luni cand a venit in casa a inceput sa minta cu nerusinare despre Adrian si d-na Marioara. A spus ca Adrian a scazut in sondaje dar pana una alta el e pe primul loc in preferintele telespectatorilor. La ce sondaje s-a uitat ea?

    ReplyDelete