Sunday, February 12, 2012

voteazamireasapentrufiulmeu.ro - Voteaza cuplul favorit

Labels:

voteazamireasapentrufiulmeu.ro-Voteaza cuplul favorit
Dupa probabil stii, pe voteazamireasapentrufiulmeu.ro se pot vota cuplurile favorite de la Mireasa pentru fiul meu pentru a castiga premiile puse in jos de Valentine's Day, respectiv un cec de 100 lei, o cina romantica, un cos cu bunatati si marele premiu de 10.000, care poate fi castigat la finala, indiferent daca cei din cuplu mai sunt impreuna.

Astfe, intri pe voteazamireasapentrufiulmeu.ro si voteaza unul din cuplurile favorite Mireasa pentru fiul meu, Alexandra si Dragos, Ionut si Monica sau Imre si Bianca. Cred ca votul se va opri marti, 14 februarie, de Valentine's Day cand se vor anunta si castigatorii premiilor.

Dupa cum am mai spus, voteazamireasapentrufiulmeu.ro se foloseste de obicei pentru a vota Mireasa saptamanii si mama saptamanii. Insa in cazuri speciale, cum este acesta, il poti accesa si in timpul saptamanii pentru a-ti vota concuretii.
Sunt foarte curioasa cine vor fi castigatorii, mai ales ca la finala de sambata au fost niste schimbari de situatie, respectiv Monica a devenit Mireasa saptamanii.




Articole similare:






33 comments:

  1. votez cuplul imre bianca de ce mereu se vb de rau adrian si cu marioara,ce a facut mariana cu biletelele a fost un gest frumos

    ReplyDelete
  2. Cuplu Ionut si mimoza este o mascarada pentru marsava de Monica este primul ei rol de actrita proasta nu erau cuplu au mascat un sarut imediat ce s-a anuntat ca va fi eliminata ei nu fac cuplu nu au nimic in comum s-au aliat special sa ramana in concurs va spun din sursa absolut sigura,prosteste publicul dar si staful care dealtfel a protejat-o si a urcat-o fictiv pe primul loc, daca ar fi fost nominalizata Alexandra ar fi fost pe locul 4 pe care dealtfel se afla Diana,iar intentia dnei Marioara nu era sa iasa Diana ci Monica, staful face manarii si chiar daca vroia Diana sa plece desii regreta nu este corect ce se intampla.

    ReplyDelete
  3. votez cuplu dragos si alexandra sunteti fr frumosi si ai o mama fr frumoasa dragos

    ReplyDelete
  4. votez cuplu dragos si alexandra sunteti fr frumosi si ai o mama fr frumoasa dragos

    ReplyDelete
  5. votez cuplu dragos si alexandra

    ReplyDelete
  6. votez dragos si alexandra

    ReplyDelete
  7. Dragos si Alexandra sunt cel maifrumos cuplu

    ReplyDelete
  8. Dragos si Alexandra sunt frumosi dar se ascunde ceva acolo... Ionut e un baiat ok,insa pe Monica nu o vad a sta cu el dupa concurs,sa ne gandim la vorbele dnei psiholog despre diferentele "intelectuale".Nu zic ca Ionut nu e inteligent,spun doar ca Monica arata mai mult.Imre si Bianca da senzatia de cuplu casatorit care discuta mult si se iubesc,dar nu-i prea devreme ....

    ReplyDelete
  9. imi place cuplu Bianca IMRE - CEL MAI SERIOS CUPLU ,

    ReplyDelete
  10. IONUT SI MONICA,SUNT NISTE SCUMPI

    ReplyDelete
  11. IMRE-BIANCA. FELICITARI tineti-o tot asa .meritati sa ajungeti in finala . sunteti cei mai seriosi si cei mai credibili

    ReplyDelete
  12. mai oameni buni, nu inteleg cum puteti aprecia cuplul Dragos -Alexandra.Acolo este clar teatru pentru bani, nu poate acel agramat sa iubeasca cu adevarat in casa.El si tata de maicasa vor banii,iar naiva de Alexandra a pus botu.Deci acest cuplu este votat de oameni ca ei, Drados nu ste in stare sa formuleze o fraza coerenta, pacat mare pacat

    ReplyDelete
  13. Dragos si Alexandra sunteti cei mai frumosi si de treaba! Iubiti-va mult! meritati sa ajungeti in finala! Va iubesc!

    ReplyDelete
  14. Cuplu DRAGOS-ALEXANDRA sunt preferati mei! Merita sa ajunga in finala! Adrian si doamna Marioara sunt falsi (doi moldoveni mincinosi), au venit doar pentru bani si pentru a face circ! Afara cu ei!

    ReplyDelete
  15. Ce fel sau facut voturile sunt foarte aiurea,exact cine nu trebuie să meargă la munte sau nominalizat.Exact certăreti casii mireasa pentru fiul meu,Nu cei care au armonie si întelegere fiind în acelasi timp cei mai frumosi,cum ar fi Dragosi si Alexandra,Ionut si Monica .

    ReplyDelete
  16. votez cuplul dragos si alexandra

    ReplyDelete
  17. mie imi plac toate cele 4 cupluri din casa[imre-bianca,dragos-alexandra,ionut-monica,catalin-andrada].!imi pare rau ca adrian nu a primit educatia necesara pentru a-i respecta pe ceilalti.oare el nu stie ca,daca,ii respecti pe ceilalti,te respecti pe tine?,este pus mereu pe cearta si pe discutii,creeaza conflicte din motive banale.ii sugerez lui catalin si tuturor concurentilor din casa sa evite acest "sepcimen",deoarece niciodata nu vor ajunge la un numitor comun cu acest individ.mama sa[doamna marioara]este o doamna,eu cred ca si dansa s-a saturat de aceste "baliverne" spuse si iscate de fiul dansei.bafta tuturor concurentilor si adrian...termina odata cu prostiile astea ca ne scoti din sarite.!

    ReplyDelete
  18. cuplul alexandara-dragos

    ReplyDelete
  19. cuplul catalin-andranda

    ReplyDelete
  20. Votez cuplu Dragos si Alexandra sunt preferatii mei.Iubiti`va mult!:* Adrian si Dna Marioara radeti de toata lumea, dar pe voi nu va vedeti ,spuneti ca toti au venit dupa bani, dar voi pentru ce ati venit? Ati venit sa faceti circ si sa ai trageti pe ceilalti in jos ca sa ajungeti la bani..Afara cu voi!

    ReplyDelete
  21. toate cuplurile sunt deosebite si este foarte frumos ce fac, ionut si monica, dragos si alexandra,catalin si andrada dar si imre cu bianca. toate cuplurile sunt cele mai frumoase dar, adrian ar forma un cuplu minunat cu andreea! se potrivesc si sunt suflete perechi. o cunosc foarte bine pe andreea si sunt sigura ca ea nu ar vrea dar eu citesc din suflet ei si sufletul lui adrian ca se ibesc! va iubesc pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. votez imre si bianca sunt cei mai sinceri si catalin si andrada

    ReplyDelete
  23. votez catalin si andrada

    ReplyDelete
  24. votez catalin si andrada. sunt cei mai sinceri

    ReplyDelete
  25. votez catalin si andrada

    ReplyDelete
  26. catalin andrada este cuplul perfect va sustin valentina rp moldova

    ReplyDelete
  27. Ce experimente se fac pe concurenti ! Tb. sa suporte consecintele!In emisiuni de genul acesta rezista rezista cei cu nervii "tari " . Si nu prea sunt . Singura Alexandra care este o fire calma si sta bine cu nervii. Oricum atunci cand se termina emisiunea vor fi toti marcati psihic !Si asa viata este destul de grea , cand vor iesi nu-si vor reveni prea curand!Cuplurile sunt de complezenta , aproape toate!Ionut si Monica , poate , dar s-ar putea sa ma insel.Andrada sta mai mult langa Dragos , in anumite filmari iar de Catalin nu cred ca-i place .
    Imi place Andrada . Si Bianca . Sunt 2 fete deosebite. Si Edina -are o gandire frumoasa , dar este prea pisicoasa.

    ReplyDelete
  28. Dragos shi Alexandra sunt cei mai frumosii din competitiee;x.Sper sa ajunga in finalaa sa ia marele premiu shi sa se casatoreasca;xVaa sustinn shi va iubescc<3<3;x:*

    ReplyDelete
  29. cuplul ionut-monica

    ReplyDelete