Monday, February 13, 2012

Care dintre cuplurile Mpfm credeti ca va castiga de Valentine's

Labels:

Sunt foarte curioasa ce parere aveti despre concursul cu voturi organizat cu ocazia Sfantului Valentin.
Stiti ca sunt patru premii la bataie. E vorba de un cos cu dulciuri, o cina romantica, un voucher de cumparaturi in valoare de 1000 de lei si marele premiu, 10.000 LEI. Acesta din urma poate fi castigat la sfarsitul sezonului Mireasa pentru fiul meu daca cuplul respectiv nu s-a destramat, indiferent daca unul dintre parteneri este in casa si unul afara.
Astfel, poti vota cele trei cupluri din casa Mireasa pentru fiul meu, pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro. Pot vota cuplul Dragos-Alexandra, Ionut-Monica si Imre-Bianca.
Cuplul Ionut-Monica, desi la inceput are mari sanse doarece am vazut la finala saptamanii trecute ca Monica a primit titlul de Mireasa saptamanii.
Deci care dintre cele trei cupluri crezi ca va castiga?




Articole similare:






3 comments:

  1. Si ce se va intampla daca vor fi trei sau patru cupluri ajunse in finala vor primi toate cuplurile cate 10 000 de lei?

    ReplyDelete
  2. Pai nu....Cuplul care iese maine pe locul 1 la voturi poate alege premiul de 10.000 daca cred ca vor ramane un cuplu pana la sfarsitul sezonului....Daca nu sunt siguri pe sentimentele lor, poti alege unul din celalalte 3 premii: 1000 lei cumparaturi, o cina romantica sau un cos de Valentine's.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca castiga, aleg premiul de 10.000 de lei si apoi se despart pe parcursul sezonului, pierd banii

      Delete