Saturday, February 11, 2012

Ce credeti ca se va intampla la finala de azi, 11 februarie

Labels:

Ce credeti ca se va intampla azi la finala Mireasa pentru fiul meu din 11 februarie? Pe facebook, am vazut doar un clip cu Cristina, fosta concurenta Mireasa pentru fiul meu.

O sa avem nominalizari de baieti? Sau din nou nominalizari de fete? Cine credeti ca va fi Mireasa saptamanii? Am vazut ca multe lume mai nou, o cam critica pe Alexandra de cand a facut cuplu cu Dragos.

Cine vrei sa fie Mireasa saptamanii? Dar Mama saptamanii? Cine credeti ca merita cu adevarat aceste titluri si care credeti ca vor fi subiectele de azi?




Articole similare:






2 comments:

  1. Dna Marioara merita TITLUL mama saptaminii.
    La fete.......mmmm...poate Andreea.
    In caz de eliminari de baieti , sa plece IONUT.
    El e traumatizat de Adrian, acu 2 luni o data l-a trezit si de atunci e f suparat s-a inbolnavit de atita tensuiene, are probleme cu digestie. Si sa nu uitam ca Adrian nu-l lasa sa doarme la 30 de grade si o data a deschis usa 5 minute care a revoltat-o pe IONUT.
    Matusa sa....scrie in calendar si minte cu nerusinare zice ca noi toti suntem prosti numai EA e desteapta.
    in cazul fetelor merita fi eliminata Monica pt. minciunile ei....cica a venit pt. Adrian si bate joc de el cu o plicere de nedescris.....dar cred ca organizatorilor este placuta aceasta situatie si sunt sigura ca va fi "protejata".
    Aurelia ...plinge ,tremura nu se simte bine nici printre fete(ea cu 34 ani) nici printre mame
    Dianei tropoie hormonii, iar l-apucat d*acii... dar si ea va fi "protejat" daca va fi cazul.
    Daniela sta acolo fiind grasa nu este placut de nimeni...e un bibelou gigantic....sta de decor .ocupa loc degeaba.



    Si inca ceva...IONUT a incercat cu Andreea, cu Diana, ..cu Irinuca ..acum se ascunda cu Monica sub perna(urmaresc pe Adrian dar ei defapt ataca pe Adrian ca ei se simt urmarite)... deci minciuna peste minciuna.

    ReplyDelete
  2. doamne parca lumea e legata la ochii cum puteti sa sustineti pe adrian si dna marioara sunt jalnici si incorecti iar ionut si monica sunt dulci si cred ca cei din urma vor fi cei din intai sar putea isca ceva vorbe intre dna gabiela si dna mariana din cauza cuplurilor

    ReplyDelete