Saturday, February 18, 2012

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 februarie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 februarie. In primul rand avem vesti bune. Unii dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu vor avea ocazie sa castige o excursie la munte in data de 27 februarie.
In seara aceasta, una dintre fete va parasi competitia Mireasa pentru fiul meu.
Mamele au facut nominalizari. Astfel doamna Mia, Mariana, Gabriela, Mariana, Aurica, Maria le-au nominalizat pe Raluca si Andreea care isi doresc sa plece.
Doamna Marioara a fost singura care a votat altfel, votandu-le pe Alexandra si Monica.
Fetele propuse spre nominalizare la finala Mpfm din 18 februarie sunt : Alexandra, Andreea, Monica si Raluca.



Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 februarie de la ora 17:00. Ce dezvaluiri au de facut Robert si Loredana, fosti concurenti Mireasa pentru fiul meu?

Robert a venit in emisiune si a declarat ca Dragos a tachinat-o pe Sanda cand au fost invitati toti in platou. Iara Loredana a declarat ca Dragos a tachinat-o pe messenger. Asta din nou, fara dovezi. Loredana a venit si cu conversatia ei pe Messenger cu Dragos.
Mama saptamanii a fost doamna Marioara. Mireasa saptamanii a fost Alexandra. Pe locul 2 Andreea, 3 Monica.
Raluca a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 februarie de la ora 17:00




Articole similare:






6 comments:

  1. Moderatoarea si intreaga echipa au TOCAT pe ADRIAN,ANDREA SI MARIOARA pentru a scoate in evidenta cat este de buna SCORPIA de GABRIELA si CLAUNUL CATALIN si baiatul de cartier DRAGOS,unincult,infumurat,si calic de bani. RUSINE ECHIPEI DE TELEVIZIUNE.CANCI RETING.

    ReplyDelete
  2. asa gandesc si eu si pe langa mine aproape toata clasa a-12-a 32de insi hal de exemplu ce ne da rusine ca a urcat-o pe urata aia vanzatoare pe locul trei unde era Edina,

    ReplyDelete
  3. Andreea, aceeasi vulpe vicleana! Familia , Marioara - Adrian rautatea si, prostia dusa la extrema!

    ReplyDelete
  4. ai perfecta dreptate doar cretinii nu vad adevarul sa ii rasplateasca dzeu dupa falsitatea lor ,nimic in lume nu ramane neplatit daca raul este facut cu premeditare.

    ReplyDelete
  5. Atat timp cat se vor introduce in concurs persoane inscrise in firmele care asigura prezenta publicului in diverse emisiuni,"actorasi de ocazie" ,care nu au nimic in comun cu denumirea (nu menirea)acestui concurs,situatia va fi de circ ieftin ,ca majoritatea emisiunilor de "divertisment".Cate persoane care vor sa se casatoreasca apeleaza la la asa ceva? Toti sunt in primul rand pentru bani,unii pentru imagine(fetele)iar unii mai naivi au fost adusi de mame la fel de naive(Adrian si mama lui).Acestia din urma vor ramane in istoria concursului ca fiind cele mai atacate persoane ,atat de concurenti cat si de producatori,inclusiv de "moderatoare".Am incercat sa ma pun in situatia celor doi si in aceea de moderatoare si sincer ,nu asi putea .Nu stiu cum mai rezista in mijlocul" hienelor ",de atata timp.Cred ca sunt foarte puternici si orgoliosi de a nu ceda oricand si oricum.Nu vor ajunge in finala dar nu vor pleca curand si nu datorita voturilor ci pt. ca asa vor producatorii.Cum sa iasa zgomot mare fara tobele in care sa lovesti?!Asa a fost Sorin NPM 5 ,care a spus sincer ce gandeste si l-au dat afara la final ,fara nici un leu.Multi care au participat ar dori sa spuna toata marsavia acestui" concurs" dar au avut grija producatorii sa incheie un contract "beton",pe care stiu ca nimeni nu doreste sa-l incalce.Este pur si simplu cel mai grotesc concurs cel putin din Europa.S-au atins culmi alarmante ale agresiunii verbale,ale prostului gust.Nu se mai dau atentiei cuplurilor bazate pe sentimente frumoase ci numai certurilor,aliantelor pentru castig,etc.Ce este mai grav : aproape toate comentariile de pe siteurile de socializare sunt foarte agresive verbal,cu o exprimare greu de conceput pentru secolul prezent si care reflecta lipsa oricarei pregatiri educationale a multor concetateni ,multi din ei fiind inca pe bancile scolii!! Nu mai este nimic de adaugat in privinta mesajului pe care il transmite aceasta emisiune telespectatorilor sai!Lipsa de respect fata de cei care "traiesc" fiecare emisiune in fata televizorului este foarte vizibila,mai ales ca producatorii "iau pulsul" zilnic din comentariile noastre,invrajbindu-ne unii impotriva altora .

    ReplyDelete
  6. Da, dar nu numai atat, grav si inadmisibil este faptul ca nu se tine cont de voturile telespectatorilor si le masluiesc dupa pofta si preferintele moderatoarei sau a producatorilor mintindu-ne pe fata fapt ce intriga si ne determina sa nu mai votam,ei tot is fac cartile in cardasie probabil cu cei sustinuti si posibili castigatori;si atunci cum sa nu fie agresiuni verbale cand nu poti face nimic si ajungi sa mori cu dreptatea in dinti,pentru multi din noi care urmarim dezinteresat[nu sunt ruda ,nu cunosc pe niciunul]emisiunea, acesti doi oamani cu toate pacatele lor[putine cei drept]sunt martiri,exemple de rabdare si demnitate....dar se vrea cu totul altceva - circ si perfidie, lipsa de omenie si mai grav lipsa de profesionalism.

    ReplyDelete