Saturday, March 10, 2012

Catalin nu a fost descalificat din competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Contrar zvonurilor, Catalin nu a fost descalificat din competitia Mireasa pentru fiul meu. Dupa ce saptamana trecuta, Catalin a declarat ca doreste sa paraseasca competitia pe motiv ca nu mai este el, ca starea de sanatate i s-a deteriorat, doamna Mirela a promis ca va vorbi cu Comisia de decizie.
Si dupa cum am vazut in promo, astazi Comisia de decizie a luat o hotarare in privinta lui Catalin. Catalin a facut o sedinta cu psihologul Mpfm.
In cele din urma, astazi la finala Mpfm din 10 martie, doamna Mirela a deschis plicul cu horatarea Comisiei de decizie. Aceasta a hotarat sa-i dea un avertisment lui Catalin, iar in cazul in care nu are un comportament adecvat, el va fi descalficat insa nu pe motive medicale si astfel el va trebui sa suporte consecintele.
As vrea sa mai adaug ca Andradei i s-a facut rau, a suferit o cadere de calciu, a venit ambulanta insa nu stiu sigur motivele acestei probleme.




Articole similare:






7 comments:

  1. Asa cum Irina a fost descalificata asa si Catalin trebuia sa fie descalificat.Nu sunt singura care gandesc astfel, ......mai mult de atat se observa destul de bine faptul ca totul se intampla asa cum doreste staff/ul. Nu o sa intelegm niciodata de ce in loc sa fie subiecte de armonie , de intelegere, etc, prin aceasta emisiune moderatoarea nu face decat sa aduca in evidenta doar lucruri negative, nimeni nu este perfect, dar cred ca fie care concurent ar trebui sa fie tratat in mod egal.

    ReplyDelete
  2. Catalin trebuie descalificat.Nu poti sa afirmi ceva si dupa sa spui ca ai amnezie.Stia foarte bine ca este filmat.Acum vedem si noi cine e fals si cine nu e fals.

    ReplyDelete
  3. MODERATOAREA NU FACE NIMIC ? SHOSETZUA 96 ARE DREPTATE CATALIN TREBUIA DESCALIFICAT CA ARE AMNEZIE SE VEDE CA MODERATOAREA TINE CU CATALIN DOAR ESTE DIN BUCURESTI NUI ASA NIMENI NU ESTE PERFECT , DAR CRED CA FIECARE CONCURENT AR TREBUI SA FIE TRATAT IN MOD EGAL . ASADAR MODERATOAREA AR TREBUI SA SE INTOARCA LA TEATRU , NUI BUNA DE PREZENTATOARE CATALIN ISA URCAT LA CAP ?

    ReplyDelete
  4. irina nu a fost descalificata ...a fosst la alegerea ei ...ea a decis sa plece...oameni buni despre ce vorbim????????

    ReplyDelete
  5. MIE NU MI SE PARE CA MODERATOAREA TINE PARTEA LUI CATALIN,DIN CONTRA TINE CU BATRANOGUL DE ADRIAN CA DOAR SUNT MOLDOVENI DE LA EA DE ACOLO. OARE MARIOARA SI ADRIAN NU A VRB NIMIK LA MUNTE??????????? DE CE NU SUNT SI IMAGINI CI CEI DOI??????????ARATA NUMAI CU,CATALIN DA DE IL DA AFARA PT.CA STIE PREA MULTE....... BRAVO CATALIN,SA FI TARE BRASOVUL TE SUSTINE.

    ReplyDelete
  6. PENIBILI CEI DE LA ANTENA 1 -ACEST SHOW MATRIMONIAL S-A TRANSFORMAT UNOR PERSOANE DE ULTIMA SPETA IN SCANDAL -JIGNIRII SI RASTURNARII DE COMPORTAMENT PRECAR SI DE NEACCEPTAT A LUI ADRIAN- ACESTII OAMENII SINT PE LINGA RAUTATAE SI MOJICIE AGRAMATII-IAR ACESTI PRODUCATORII AL EMISIUNII MPFM PREFERA UN SHOW AL BIRFELOR JIGNIRILOR TRANSFORMAT IN SHOW NUANTAT DE EXPRESII PE INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI CU PREJUDICII LA SANATATE DEMNITATE CONSTRINGERE PE RETINGUL LORSI INSUSIREA DIN ACESTA EMISIUNE DE SCANDAL MATRIMONIAL ATIT PRIN RETING CIT SI TELEFONIE SA ACUMULEZE O SUMA SUBSTANTIALA- ARATINDU-NE NUMAI EXEMPLE NEGATIVE SI ALTERATE CU CARE SA NE MINDRIM SAU CUM -CATALIN - CEL MAI INTELIGENT ECHILIBRAT SI TINARUL DE CARE SOCIETATEA ARE NEVOIE A ALES SA PLECE PENTRU CU DEMNITATE NU LASITATE SA FIE TERFELIT DE UNUL CA ADRIAN PE STUDII PRECARE- MI-AR PLACEA SA AUD CA TOTUSI IN SENSUL ASTA CU ATAC LA PERSOANA SAU LUAT NISTE MASURII

    ReplyDelete
  7. CUMVA OPINIILE SAU PUNCTUL DE VEDERE SINCER CARE L-AM SCRIS FIIND SPRE APROBARE NU AFOST APROBAT DE NU ESTE POSTAT SAU CUM???FITI MAI EXPLICITI NU INTELEG

    ReplyDelete