Saturday, March 24, 2012

Cred ca Bianca va parasi competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Eu cred ca totusi Bianca va parasi competitia Mireasa pentru fiul meu astazi. La inceput, credeam ca totusi Piu Piu, fostul iubit al Biancai, va intra in concurs. Insa astazi am citit ca Mihai Luca, pentru ca asa se numeste, ruga fanii sa o voteze pe Bianca sa paraseasca competitia asta. Deci nu cred ca se mai pune problema ca Piu Piu sa mai intre in casa Mpfm. Acum depinde. Poate ca unii dintre telespectatori vor dori sa vada ce se va mai intampla cu cei si o vor pastra pe Bianca in casa. Cum a fost cazul Edinei cu Tavi. Edina, desi isi doreste sa plece, a fost votata sa ramana.


In ceea ce o priveste pe Daniela, cred ca aici sunt doua posibilitati. Daca Bianca va parasi competitia Mireasa pentru fiul meu, Daniela va ramane. Nu cred ca se vor elimina doua concurente Mpfm in acelasi timp. Daca insa Bianca va ramane, cu siguranta ca Daniela va parasi competitia la finala Mpfm de astazi.
Tu ce crezi?





Articole similare:






1 comments:

  1. doamna marioara si adrian..va sustinem,nu-i bagati pe toti in seama ..recunoaste-ti ca toti sunteti in competitie in primul rand pt bani si abia dupa daca e sa va gasiti si jumatatea ..andreea si edina sunteti preferatele mele,sunteti 2 scumpe,,in ceea ce ii priveste pe dragos,alexandra,ionut,monica,si catalin,andrada,sunteti niste prefacuti ,nu e locul vostru in competitie..doamna gabriela ,nu mai fiti asa rautacioasa si prefacuta!!!

    ReplyDelete