Saturday, March 24, 2012

Dragos a cerut-o pe Alexandra in casatorie

Labels:

Dragos a cerut-o pe Alexandra in casatorie. Chiar azi, la finala Mireasa pentru fiul meu. Soc. La doua luni de relatie, Dragos i-a oferit un inel Alexandrei si a cerut-o in casatorie. Am asteptat cu sufletul la gura sa aflam raspunsul. Alexandra a acceptat sa fie sotia lui.
Desi cei doi formeaza un cuplu de putin timp, 2 luni, ei se cunosc inca din septembrie. Dragos a hotarat sa mai lase stresul din casa la o parte si sa-si vada strict de relatia lui. Si astfel, dupa ce i-a pregatit o supriza placuta cu ocazia implinirii a doua luni de la relatie, Dragos i-a facut o serie de declaratii Alexanderi.
Insa la finala de astazi, Dragos Mireasa pentru fiul meu, i-a oferit inelul Alexandrei. Si ea a spus DA!
Sper sa-i vedem casatoriti pana la finalul competitiei Mireasa pentru fiul meu.




Articole similare:






8 comments:

  1. Bravo Alexandra si Dragos,sunteti niste frumosi......felicitari..!!!
    Va rog sa aveti grija de cuplul vostru,implicit si de d-na Gabriela,sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel de sincer ca si pana acuma..
    Incercati sa nu mai raspundeti provocarilor adresate de acest NECIOPLIT,INCULT SI PROST CRESCUT care e ADRIAN,la fel si mama lui,MARIOARA ,ce se pretinde a fi o mare doamna...

    ReplyDelete
  2. bravo,felicitari suntem alaturi de voi

    ReplyDelete
  3. bravo,felicitari Dragos si Alexandra ...in sfarsit am vazut ceva frumos sensibil minunat...cele mai frumoase si sincere clipe de cand a inceput noul sezon..

    ReplyDelete
  4. praf aruncat in ochi telespectatorilor.

    ReplyDelete
  5. PRAF DE ARUNCAT IN OCHII TELESPECTATORILOR S-A REGIZAT TOTUL E UN JOC AL SEDUCTIEI. PUNETII LA MUNCA SA-SI PLATEASCA INELELE!!!!!! DE CE PLINGEA CLOSCA DE D-NA GABRIELA CHEMATI SMURDUL CA MOARE DE RIS FETELE IMPREUNA CU SEFA CLANULUI [ HAITEI] ;; AVEM NE VOIE DE BANI ,MURIM DE FOAME, PAZIM TOALETA.NU MAI SANTAJATI STAFFU CEL MAI BUN INVINGE ADEVARUL NU MAI OPRESTE COALITIA ORGANIZATORII.

    ReplyDelete
  6. PRAF ARUNCAT IN OCHII TELESPECTATORILOR ELIMINATI CLANUL TOTUL ESTA REGIZAT , ARGUMENTAM AI DAU UNA IN GURA SI PLEC ACASA //SA MA FRECE PE MINE LA ICRE DE FIECARE DATA JOC DE CULISE DE UNDE AU BANII DE INEL, DACA EI NU PRODUC NIMIC IN CASA NUMAI CERTURI SI BIRFELI CA LA USA CORTULUI .

    ReplyDelete
  7. DUPA APROBARE COMENTARIUL DVS. VA FI STERS CA NOUA NU NE PLACE ADEVARUL ?

    ReplyDelete