Saturday, March 3, 2012

Finala Mireasa pentru fiul meu din 3 martie

Labels:

Ai Finala Mireasa pentru fiul meu din 3 martie. Incep cu rezumatul acestei gale saptamanale, dupa care urmeaza si imaginile. Astfel, in prima parte a finalei s-au facut nominalizari. Mamele au nominalizat fete la finala Mireasa pentru fiul meu din 3 martie.
Dna Gabriela le-a nominalizat pe Andreea si Edina, dna Maria pe Andreea si Aurelia, dna Marioara pe Andrada si Monica, dna Mariana pe Aurelia si Edina, dna Aurica pe Daniela si Aurelia. Fete nominalizate Aurelia, Andreea, Andrada, Monica, Edina si Daniela. Iata un sondaj cu fetele nominalizate.
Zvonurile s-au confirmat. Bianca si Imre nu mai sunt impreuna. Va amintiti de trandafirul primit de baieti de la cei din staff de 1 martie? Imre a daruit trandafirul Andreei. In plus, la munte, Imre a stat foarte mult in compania Andreei.

Reluarea video Finala Mireasa pentru fiul meu din 3 martie.Mireasa saptamanii a fost Andrada. Pe locul 2 s-a situat Edina. Locul 3 a fost ocupat de Edina.
Mama saptamanii a fost doamna Marioara. Pe locul 2 s-a situat doamna Maria.
Doamna Marioara le-a nominalizat pe Andrada si Monica, insa amandoua au fost protejate.
Astfel nici o fata nu a fost eliminata. Dar Andreea si Aurelia au intra in cursa pentru eliminare. Votati-le sa plece sau sa ramana pe voteazamireasapentrufiulmeu.ro

Articole similare:


0 comments:

Post a Comment