Tuesday, March 27, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 27 martie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 27 martie, emisiunea de dimineata o aduce in prim plan pe Bianca. Printe altele, nu stiu cine l-a suparat pe Imre, dar nu cred ca va mai tine concertul pe 12 aprilie. Astfel, s-a vorbit despre Piu Piu. Ce se intampla daca Adrian o facea pe Bianca sa-l iubeasca? Bianca il uita pe Piu Piu. Insa aici mai este o constanta. Imre, pentru ca sa nu uitam, Bianca a format un cuplu cu el.



Ramaneti alaturi de Antena 1 si pentru alte subiecte interesante de la ora 14:00. In primul rand, trebuie sa va anunt ca s-au suspendat concursurile de Like-uri pe Facebook din cauza jignirilor adresate concurentilor Mireasa pentru fiul meu. Alte stiri importante nu am.





Articole similare:






1 comments:

  1. Domnilor producatori va rog sa luati masuri cu atitudinea Monicai.Este violenta si periculoasa.A spus intr-un material ca "daca era afara ii lua gatul".Deci ATENTIE.Cred ca are nevoie de un psiholog.Nu mai intrati in dialog cu mama ei pentru ca in loc sa o invete de bine cum ar fi normal o instiga la violenta .Va rog luati masuri pana nu este prea tarziu.(Va roaga o mama ingrijorata)

    ReplyDelete