Wednesday, March 28, 2012

Mireasa pentru fiul meu s-ar putea difuza dupa ora 23:00

Labels:

Stirea cum ca, Mireasa pentru fiul meu s-ar putea difuza dupa ora 23:00 a aparut peste tot. Se pare ca s-au primit multe reclamatii catre CNA referitor la limbajul vulgar si violent al unor concurenti.
Reprezentanta Antena 1, Mirela Bomboe a declarat ca, a spus ca emisiunea este difuzata de obicei in direct, iar moderatoarea a intervenit de fiecare data atunci când concurentii au inceput sa foloseasca un limbaj nepotrivit.

Pana la urma s-a hotarat sa se aplice doar o amenda. Ramane insa de vazut daca se va schimba ora de difuzare a emisiunii Mireasa pentru fiul meum adica ora 23:00 pentru a nu fi accesibila copiilor.

Unul dintre membrii CNA Christian Mititelu a spus cA rolul televiziunii este acela de a reflecta societatea asa cum e ea. "Asta e societatea.

Insa alt membru CNA, Narcisa Iorga considera ca emisiunea Mireasa pentru fiul meu ar trebui difuzata dupa ora 23:00 deoarece incalcate legile audiovizualului. "Dacă ne uităm la emisiunile astea o să vedem că sunt constante limbajul şi violenţa".

Pana la urma s-a aplicat doar o amenda. Sper sa ca emisiunea Mireasa pentru fiul meu sa nu se mute la ora 23:00 deoarece o sa ne fie greu sa urmarim.
Intreaga stire pe adevarul.ro





Articole similare:






4 comments:

  1. sa-l de-a afara pe adrian ca de la el porneste totul..nu vede nimeni?????????preferati sa luati amenizi si sa schimbati ora de difuzare in loc sa-l eliminati pe adrian??? la ora 23 nu se mai uita nimeni...o sa aveti audienta zero zero zero...oricum si acum nu aveti asa multa pt ca inurajati cearta

    ReplyDelete
  2. corect.sunt de acord.nici eu nu o sa ma mai uit daca se va da de la 23.00.afara cu adrian si mama lui.

    ReplyDelete
  3. Gasca celor sase este vinovata de tot ce se intampla in casa va rog sa luati masuri .(Ionut ,Monica D-na Mariana, D-na Gabriela ,Dragos si Alexandra).Ei sunt cei care provoaca tot scandalul.

    ReplyDelete
  4. Dar nu Adrian este vinovat el doar raspunde la provocari.De amenintarile Monicai si a lui Ionut de ce nu spuneti nimic?

    ReplyDelete