Friday, March 30, 2012

Nominalizari de baieti Mireasa pentru fiul meu, cine vrei sa plece

Labels:

Daca se fac nominalizari de baieti Mireasa pentru fiul meu, cine vrei sa plece? Nu s-au mai facut o perioada nominalizari de baieti si mamele au fost cele care au nominalizat fete. In cazul in care maine se vor nominalizari de baieti, cine ai dori sa paraseasca competetitia Mireasa pentru fiul meu?

In cazul in care la Finala Mireasa pentru fiul meu de maine, fetele vor face nominalizari si se vor face eliminari directe, cine crezi ca ar trebui sa paraseasca competitia? Mai avem patru baieti, dintre care doi au cuplu. Acum, facand abstractie de cei doi baieti care au cupluri (multi considera ca sunt cupluri de complezenta), credeti ca Adrian sau Imre ar mai trebui sa ramana in competitia Mireasa pentru fiu meu.
Va astept cu comentarii. Sa-mi spuneti pe care dintre baieti i-ati vota sa paraseasca competitia.




Articole similare:






5 comments:

  1. mi-ar placea sa plece Adrian cu mama lui deoarece sunt niste oameni rai

    ReplyDelete
  2. Adrian si mama lui, pentru limbaj si pentru ca tema emisiunii are legatura nu cu razbunarea, de ce producatorii accepta drept concurenti 2 oameni care au declarat in direct intr-o emisiune matrimoniala ca se vor razbuna pe Monica?, parerea mea este ca sunt menajati chiar de voi, Monica nu e preferata mea ba din contra dar ideea este ca nu razbunarea este tema emisiunii, sunt mama lucrez in ture ma uit la emisiune cand sunt acasa si am un baiat de 7 ani care a inceput sa foloseasca expresiile si cuvintele urate si murdare folosite de Adrian lucru care m-a facut sa fiu dezgustata atat de "Doamna" moderatoare care e evfident ca il favorizeaza pe Adrian cat si de intreaga echipa, "Doamna" Mirela ce parere ati avea daca ati avea o fetita si peste 20 ani ar ven i acasa cu un barbat care are limbajul lui Adrian?, roata calca pe toate spitele, azi il favorizati pe Adrian dar nu se stie ce o sa va rezerve viata pentru nedreptatea facuta celorlalti concurenti, nu va e teama de zicala "In viata toate se platesc si intotdeauna pentru greseslile parintilor sufera copii?",chiar va doresc sa aveti o fetita superba asa cum dealtfel sunteti si dumneavoastra pentru ca fara si poate sunteti extraordinar de frumoasa si finuta, iar fetita dumneavoastra sa va aduca la usa un baiat cu limbajul si caracterul lui Adrian si in acea zi sa va amintiti ce ati facut in aceasta editie si sa stiti sa o sfatuiti sa fuga de asa om, succes

    ReplyDelete
  3. Sa plece Ionutu de urgenta pentru ca/l asteapta Irina afara.

    ReplyDelete
  4. Doamna de mai sus LIMBAJUL MONICAI VA PLACE?NU O IMITA SI PE EA BAIATUL DV ?

    ReplyDelete
  5. Sa plece Ionut, Dragos, Imre... Nu-mi plac deloc!!! Sunt niste needucati !!!!!!

    ReplyDelete