Wednesday, March 7, 2012

Vezi ce a scris Catalin pe Facebook

Labels:

Esti curios sa vezi ce a scris Catalin pe Facebook? Multi s-au aratat dezamgiti si au iesit de pe pagina oficiala. Insa, supriza, Catalin a scris o gramada de mesaje pe pagina oficiala de Facebook. A stat pana la ora 21:35 online. A lasat o gramada de mesaje pentru fani, pentru antifani, pentru rudele concurentilor din casa. Am aflat astfel, cu stupoare, ca Edina isi doreste sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu. In plus, a promis ca va incerca sa duca o campanie anti-cearta. Ramane sa vedem daca lucrurile se vor mai potoli. Ai mai jos, cateva din mesajele lui Catalin. S-ar putea sa mai fi omis cateva, erau mii de comentarii si ma dureau ochii.

Concurenti Mpfm(adica Catalin): Buna seara!
Concurenti Mpfm(adica Catalin): Multumesc tuturor celor care ne sustin!
Concurenti Mpfm Nu mai am intentia sa parasesc concursul!!
Concurenti Mpfm La multi ani incaodata femeilor, pentru ca trebuie sa recunosc ele ne lumineaza noua viata, barbatilor!
Concurenti Mpfm Va multumesc tuturor ca urmariti emisiunea fani si antifani!
Concurenti Mpfm Nu ma supara comentariile nefavorabile, le inteleg si sunt constructive pentru mine intr-un fel sau altul!
Concurenti Mpfm Promit ca celor care doresc, ne vom vedea face2face in 2 saptamani dupa ce parasesc competitia. Anunt data si locul exact!
Concurenti Mpfm Fani, antifani, toata lumea va fi invitata. Vin cu locatia si ora cand voi veni in platou imediat dupa gala. Multumesc.
Concurenti Mpfm Nu cred ca este nimic rau sa doresc sa ii cunosc pe cei care m-au sustinut in timpul competitiei si dupa ce aceasta se termina pentru mine.
Concurenti Mpfm Din pacate, Edina nu mai vrea sa ramana. Isi doreste cu ardoare sa paraseasca competita. Va cere ajutorul.
Concurenti Mpfm Daca mama Edinei vede acest mesaj, o roaga Edina sa o inteleaga si sa o sustina in ceea ce priveste parasirea competitiei!
Concurenti Mpfm Edina in ultimele zile nu a avut o stare foarte buna.
Concurenti Mpfm Nu am mintit, Edina m-a rugat. Va confirma!
Concurenti Mpfm Vreau sa incep o campanie ANTI-CEARTA, si anume cand ea incepe sa nu comentez. Ce spuneti?
Concurenti Mpfm Promit ca celor care doresc, ne vom vedea face2face in 2 saptamani dupa ce parasesc competitia. Anunt data si locul exact!
Concurenti Mpfm Sora mea nu este in tara, are 44 de ani!
Concurenti Mpfm Promit ca incerc sa evit cearta. Sa vedem ce iese!

Voi ati fost online?Sau e prima oara cand vedeti mesajele?






Articole similare:






0 comments:

Post a Comment