Tuesday, April 10, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 10 aprilie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 10 aprilie, emisiunea matinala plina de doamne si domnisoare. Se pare ca trebuie sa vedem ce au mai discutat fetele si mamele. Se pare ca s-a discutat despre relatia dintre nurori si soacre. Imi permit sa fac o remarca. Parca nu prea imi place limbajul Andradei. Mi se pare ca se exprima prea dur.



Ramaneti alaturi de Antena 1 pentru Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00, dar nu stiu exact ce discutii se vor purta.

Avem si imaginile de la ora 14:00. Din pacate, nu pot comenta Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de la pranz deoarece am fost plecata. Urmeaza sa vad si eu ce s-a mai intamplat si poate voi reveni cu rezumate.





Articole similare:






2 comments:

  1. Antena 1 a inceput sa aduca jeguri de oameni invitati : cine ? cei doi singuratici "DNA" LUCICA si CATALIN holteiul .
    Nu-i mai aduceti fratilor ca se duce lumea de tot la vale ....

    ReplyDelete
  2. Octavian a fost preferatul nostru si in editia trecuta, iar acum ne-am bucurat foarte mult la venirea sa in casa.Regretam foarte mult ca nu a reusit nici de data aceasta sa-si gaseasca o pereche.Poate acest refuz, din partea Edinei, sa fie de bun augur, pentru ca sincer, aceasta fata nu se ridica la nivelul lui din nici un punct de vedere. Ii dorim mult, mult noroc!

    ReplyDelete