Tuesday, April 24, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 24 aprilie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 24 aprilie. In emisiunea de dimineata, doamnele sau mamele au fost principalul subiect al discutiei. Este vorba mai exact de doamna Marioara si doamna Gabriela, care au fost la cumparaturi si s-au descurcat bine. Printre rafturi, doamna Marioara si doamna Gabriela au primit sfaturi de la telespectatori. Adrian le-a insotit pe mame la cumparaturi, fiind reprezentantul casei baietilor. Per total, lucrurile au mers bine. Stim initial doamna Gabriela nu a vrut sa mearga cu doamna Marioara la cumparaturi.
Ramaneti alaturi de noi pentru a urmari impreuna Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00.  

Avem si emisiunea de la ora 14:00. Cel mai important subiect a fost cel al acuzatiilor aduse lui Dragos si anume cum ca el a lasat o fata insarcinata. Tatal lui Dragos a intervenit telefonic, vadic afectat de acuzatiile care i s-au adus lui Dragos de catre acel domn Doru, care nu stiu cine e. In rest, divergente intre Ionut si Adrian si tot felul. Voi ce credeti?Chiar exista divergente intre fanii concurentilor Mireasa pentru fiul meu?




Articole similare:






3 comments:

  1. Tata lui Dragos abereaza,cu asa familie nu ma mir de ce Dragos este asa cum este .RUSINE DOMNULE CORNEL SUNTETI PENIBIL.Sper sa se faca cerceteari si sa fiti tras la raspundere de toate prostiile pe care le sustineti.RUSINE

    ReplyDelete
  2. imi pare rau ca cei de la RDS RCS nu mai transmit antena1 ar trebui sa mutati emisiunea pe alt post

    ReplyDelete
  3. as vrea ca producatori emisiuni sa se sezizeze pentru ca pierd din audienta daca cei de la RDS RCS nu mai transmit antena1 ca sa mute emisiunea pe alt post care este mai serios..

    ReplyDelete