Monday, April 9, 2012

Nu exista nici un link cu Bianca si Monica despre care vorbeste doamna Lucica

Labels:

Pentru cei care intreaba, nu exista nici un link cu Bianca si Monica despre care vorbeste doamna Lucica. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri. La un moment dat, chiar am crezut ca Bianca a participat la Fermier caut nevasta si Monica la Te vreau langa mine.
Tin sa precizez ca am cautat peste tot, am intrebat sute de useri despre acel link unde se presupune ca Bianca a participat la Fermier caut nevasta. Dar nimeni nu il are, nu exista acel link, nu exista aceea inregistrare. Nu exista probe pentru a demonstra cele spuse de doamna Lucica.

Stiu ca Andreea a mai participat la alte emisiuni, insa acest lucru a fost probat si am avut dovezi. Am gasit link-uri cu emisiunile inregistrate in care aparea Andreea, dar ea a si recunoscut.
In cazul Biancai si Monicai, nu exista dovezi. Si credeti-ma, am cautat peste tot si nu am gasit nimic.





Articole similare:






6 comments:

  1. cum îl mai cheamă şi pe acest presupus Cătălin al doamnei Lucica... ?

    ReplyDelete
  2. lucica si fisu nu au fost in stare sa-si gaseasca mireasa in editia lor unde au fost concurenti ....au venit acum sa faca panarama in emisiune ,asta au facut si in editia lor cu toti se certau isi dau cu parerea despre toti ....sa-i dea si ei antena 1 niste banuti sa-si puna dantura ca nu m-as fi dus de rusine ca ma vede o tara intreaga!rusine sa va fie si pe acolo sa nu mai calcati ....bn le-a facut si concurentii ca i-au luat la misto ca asta meritau!!!

    ReplyDelete
  3. Adrian! Nu degeaba se aseamana atat de mult cu cei din casa, mama si fiu!

    ReplyDelete
  4. CEI DOI LUCICA SI CATALIN AR TREBUI CAUTATI DE CATRE REALIZATORII EMISIUNII IN EVIDENTELE POLITIEI DIN FOCSANI LA RUBRICA : SCANDALAGII " N-AU UN VECIN , N-AU UN PRIETEN , TOATA ZIUA LA RECLAMATII LA POLITIE , SI DOAR RAU !
    MARE ATENTIE CU CINE SE PUNE ANTENA 1 !

    ReplyDelete
  5. Monica a fost la Kanal D la emisiunea Niculinei Stoican pentru asi gasi jumatatea dar a fost refuzata de cel pentru care a fost.Facti investigatii ,

    ReplyDelete
  6. IMPORTANT - Cu cateva minute in urma un reprezentant al C1 News, a incercat sa contacteze televiziuniile Kanal D si Prima Tv in privinta participarii celor doua concurente Mireasa pentru fiul meu , Monica si Bianca la emsiuniile acestor televiziunii, nu am primit nici un raspuns, nimeni nu raspunde, maine revenim cu noi informatii!

    ReplyDelete