Thursday, May 3, 2012

Ce parere aveti despre aceasta editie Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Astfel, voiam sa aflu ce parere aveti despre aceasta editie Mireasa pentru fiul meu? Comparativ cu Nora pentru mama 1,2,3,4 sau 5. Pentru ca efectiv s-au schimbat doar numele si moderatoarea, formatul este acelasi. Si ma rog, canalul de difuzare, dar asta este prea putin important. Vi se pare o editie reusita? Va plictiseste? Va amuza, va orpileaza? Care este parerea voastra sincera despre Mireasa pentru fiul meu? 

Zilnic citesc mesaje, de la cele de incurajare pentru diferiti concurenti pana la comentarii de dezamagire fata de aceasta editie Mireasa pentru fiul meu. Au fost foarte multe schimbari pentru norumisti, cum ne numeam in trecut. De la schimbarea moderatoarei, pana la schimbarea canalului. Am trecut cu bine peste toate aceste schimbari, insa nu stiu cat de multumiti sunteti voi.

 Sunt persoane care au urmarit Nora pentru mama inca de la sezonul 1. In trecut, se dadeau imagini libere cu concurentii Nora pentru mama(cel putin in sezonul 4 care mi s-a parut mie cel mai interesant si reusit) noaptea. Astfel, puteam sa cunoastem mai bine concurentii, sa ne facem diferite impresii. Nu pot sa uit cum se distrau concurentii Npm4 la diferite chefuri, petreceri, au fost imagini controversate dar si distractive. Pentru mine, Nora pentru mama 4 a fost cel mai interesant sezon din istoria Nora pentru mama.

 M-am trezit acum ca nu prea am concurenti favoriti. Ma rog, am mici simpatii, dar nicidecum concurenti favoriti, cum au fost pentru mine Cristina si Lucian, Sergiu si Cristina, Elena sau Iulia si Valentin. Deci, care este parerea voastra?




Articole similare:






14 comments:

  1. SUNT DEZAMAGITA DE ACEASTA EDITIE NU STIU CINE E DE VINA PREZENTATOAREA SAU PRODUCATORII CERT E CA NICI EU NU MAI A PE NIMENI FAVORIT IMI PLACEA MULT DE CATALIN SI MI-AR PLACEA SA-L MAI VAD IN EMISIUNE CRED CA E SINGURUL DIN ACEASTA EDITIE CARE NE-A ARATAT CEVA ASA CU AU FOST SI ALTII DIN CELELALTE EDITII CA SI CRISTINA SI SERGIU SAU LUCIAN SI CRISTINA.As avea o intrebare credeti ca ar putea Catalin sa revina in emisiune?Si sper sa aveti timp sa raspundeti.

    ReplyDelete
  2. moderatoarea impartiala tine cu haita rusine

    ReplyDelete
  3. RUSINE D-NA MIRELA NU-I MAI PROVOCATI LA CERTURI./??////

    ReplyDelete
  4. Este cea mai slaba editie. Si cat m-am bucurat cand a fost schimbata moderatoarea emisiunii. Aproape imi vine sa cred ca este vinovata de esecul acestei editii. Este inadmisibil sa se permita asemenea mojicii din partea celor doi mama si fiu. Ma intreb cum au fost acesti oameni doi oameni admisi la selectie???

    ReplyDelete
  5. ce sa astepeti de la toti ,pana si mamele dau dovada de o nerusinare crasa .sa ma scuzati dar impreuna cu realizatorii emisiunii sant la pamant .mai putin mirela pentru ca trebuie sa respecte formatul pentru care are job.aceasta este educatia romanilor mai tineri de 30 de ani,educatie la distanta RUSINE tinerilor care va considerati educati.

    ReplyDelete
  6. Cea mai proasta editie .Sper sa fie ultima.Moderatoarea impartiala s-a aliat cu HAITA si instiga la cearta.Unde este dragostea dintre cupluri?Aratati iubirea dintre cupluri nu cearta intre concurenti.RUSINEEEEEEEE O EMISIUNE DE 2 LEI.

    ReplyDelete
  7. nu sint difuzate materiale in care sa arate cum isi petrec timpul cuplurile,Mirela nu este obiectiva,iar aceasta nu e o emisiune despre dragoste ci mai degraba o emisiune despre cum trebuie sa te certi

    ReplyDelete
  8. RUSINE,MARE RUSINE.....AR TREBUI CNA-UL SA AMENDEZE EMISIUNEA SI ADRIAN SA PLATEASCA AMENDA SA VEDEM DACA AR MAI VB ASA DE URAT LA ADRESA FETELOR SI A MAMELOR....EU L-AS MINTI PE ADRIAN CA ARE DE PLATIT O AMENDA DE 50000 DE EURO PT LIMBAJ. SUNT SINGURA CA NICI NU AR MAI RIDICA VOCEA LA NIMENI...

    ReplyDelete
  9. Femeie,prea te-ai aprins far motive intemeiate..Ce vrei, sunt tineri si ei Mai bine te-ai trata sau ai gasi o alta modalitate de destindere...ce tot ai cu Mirela? Ce nu-ti convine la ea ? De-aia nu mai pot producatorii de parerea ta...Daca nu era buna, nu o alegeau...Sa ai o zi mai linistita, NERVOASO !

    ReplyDelete
  10. s-a vazut cat de corect si cinstit este Adrian.Da el vrea sa faca "reting" si crede ca datorita certurilor provocate este votat ,rusine ca se permite asa un limbaj la TV

    ReplyDelete
  11. ANDREEA JOACA BINE LA NATIONAL TV , COPII CONTRA PARINTI

    ReplyDelete
  12. Da,o emisiune de doi lei.Mirela nu e impartiala,s-a vazut pe tot parcursul ca ii protejaza pe cei doi Adrian si Marioara,care sunt sub orice critica.Adrian vorbeste urat,are un vocabular de maidan (,,minti,bors,biblooteca pt.toti,nesimtita,urata ca moartea,tata,etc.) si nimeni nu a luat nicio masura.Probabil ca asa trebuie sa vorbim,sa jignim.Marioara e o mincinoasa si o perfida ,ea nu recunoaste nimic,nici atunci cand e pusa in fata faptelor.Chiar Mirela incita la cearta,aducand mereu in discutie evenimente vechi.Nu e o emisiune matrimoniala !!

    ReplyDelete
  13. Este revoltătoare atitudinea de "moderator" a noamnei Mirela!!!Chiar nu este evident că nu se pricepe sau nu vrea să fie imparţială? De ce cultivă "mahalagismele" Andradei , de ce amplifică conflictele dintre ea şi Adrian? Andrada este lăsată să-şi desfăşoare"acuzele" şi dna. moderatoare are grijă să-l admonsteze pe Adrian atunci când acesta, obstrucţionat de "verva" zeloasei concurente o numeşte (pe drept cuvânt)"purtătoare de cuvânt".
    Considerăm că se joacă prea mult cu limitele lui Adrian.Chiar dacă se bate monedă de către ceilalţi concurenţi(inadmisibil)pe faptul că este incult, că nu ştie să vorbească etc., nu este îndreptăţită dna. moderatoare să cultive nici limbajul, atitudinea şi invectivele celorlalţi. Dimpotrivă!!! Competiţia poate să se dăsfăşoare şi cu alte repere.Iar şacalismul dintre concurenţi este deplorabil.Nu cred că emisiunea îşi atinge scopul. Păcat. Încă mai e vreme! Încercaţi să aveţi o atitudine imparţială.Şi încă ceva. Astăzi, dna. Mirela l-a admonestat , din nou, pe Adrian, în vreme de Andrada se amesteca cu nonşalanţă în familia lui.E firesc?! Cu tot respectul, vă rog, luaţi atitudine!!!Ce e prea mult....

    ReplyDelete