Saturday, May 26, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 mai

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 mai
Afla ce s-a mai intamplat in prima parte a Galei. S-a discutat despre CUPLURI. Si s-au dat materiale cu Dragos si Alexandra, Monica si Ionut. In plus, am aflat care era admiratorul secret al Andreei si al Andradei, care le trimitea flori. Era vorba despre Imre care voia sa afle daca exista altfel de sentimente din partea lor fata de ei.
Cel de-al patrulea subiect. Adrian, Tavi si Edina. Cei doi se pare ca au devenit oarecum rivali. Tavi i-a oferit un plus Edinei, insa Edina isi petrece timpul cu Adrian. Doamna Lena era destul de suparata.

Gala Mpfm de la 17:00. S-a discutat despre cupluri de complezenta. S-a pus la un moment dat problema formarii unui cuplu Adrian-Edina. In urma conflictelor dintre doamna Gabriela si Niculina, doamna Mariana a fost invitata in platou.
Si a declarat ca doamna Gabriela este rautacioasa si ca s-a lasat dominata in ea in timpul concursului. Doamna Mariana spune ca doamna Niculina nu a facut nimic gresit pentru ca Gabriela sa se poarte asa urat cu ea.

Dragos si Alexandra au castigat excursia si pleaca in strainatate. La Viena. Adrian si Andreea au fost pe doi, la 3 procente diferente si pe ultimul loc, Andrada si Imre. Felicitari tuturor.




Articole similare:






2 comments:

  1. nu meritau sunt falsi ca si Gabriela.

    ReplyDelete
  2. NORMAL CA NU MERITAU MAIMUTOII,MAI ALES DRAGOS NU MERITA PT CA ARE CARACTERUL CEL MAI URIT DIN CASA SI IN CEEA CE PRIVESTE ROLUL JUCAT A UITAT 2 STROFE PT CA EL A RAMAS IN URMA CU INVATATU NEAVIND DECIT 8 CLASE

    ReplyDelete