Saturday, May 5, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 5 mai

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 5 mai. O sa incep cu rezumatul Galei Mireasa pentru fiul de la ora 14:00. O emisiune destul de incendiara, spiritele s-au incins si unii dintre concurenti chiar au ridicat tonul la doamna Mirela. Astfel, dupa ce Finala Mpfm a inceput cu o banala discutie despre spalatul vaselor, s-a transformat intr-un ring de box psihologic. Florentina, sora Andradei a fost in platou pentru a-si exprima punctul de vedere. S-a dat un material in care Adrian discuta despre divort cu Monica. Ionut si restul spun ca nu-i intereseaza trecutul lui Adrian, ci doar vor sa demonstreze ca acesta minte. Fetele au facut nominalizari. Doar Andrada i-a nominalizat pe Adrian si Tavi, restul fetelor nominalizandu-i pe Imre si Tavi. Imre la un moment dat era livid la fata, fix ca intr-o alta gala.
Gala Mireasa pentru fiul meu de la ora 17:00. S-au dat materiale cu Adrian cand o strangea in brate pe Andrada, in masina, in drum spre un control medical, imagini filmate cu un telefon. Adrian spune ca a glumit, Andrada spune ca i-ar fi propus sa formeze un cuplu.
Au intervenit telefonic doua fane, una a lui Dragos si una a lui Adrian. Cele doua au incercat sa clarifice conflictele dintre fani pe Facebook. Cat de bine s-au descurcat, vezi mai jos. Din nou, doamna Marioara a primit titlul de Mama saptamanii. Pe locul doi, s-a clasat doamna Gabriela. La fete, Mireasa saptamanii a fost Andrada. Pe doi Edina, care ne-a oferit numele celor doi baieti propusi spre eliminare, Imre si Tavi.




Articole similare:






2 comments:

  1. de ce nu postati toata finala eu nu am putut s-o vad ce sa Itamplat pana la urma cine a iesit mireasa saptamanii?

    ReplyDelete
  2. Buna, asta este toata emisiunea postata de Antena 1. Mai lipseste partea in care sunt anuntate Mireasa, Mama saptamanii si cei doi baieti care intra in cursa spre eliminare. Mireasa saptamanii a fost Andrada, pe locul doi Edina. Mama saptamanii dna Marioara.

    ReplyDelete