Friday, May 4, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 4 mai

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 4 mai, pentru inceput emisiunea de dimineata. Si daca Andrada a vrut sa demonstreze ce calitati vocale are, nu toata lumea a gustat din talentul ei. Astfel, daca aproape toti concurentii Mireasa pentru fiul meu au facut glume pe seama ei, doamna Marioara chiar s-a aratat deranjata de faptul ca aceasta a cantat prin casa. Nu stiu cat de mari sunt tensiunile in casa, dar sunt de parere ca unii ar trebui sa-si mai descreteasca fruntile si sa nu fie atat de rigizi.O sa revin cu imaginile de la ora 14:00.
In ceea ce priveste emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00, mi-a lasat un gust amar. Astfel, tensiunile dintre Adrian si Andrada au degenerat. Spre sfarsitul emisiunii, Andradei i s-a facut rau si a avut nevoie de un pahar de apa. Se facuse alba la fata la un moment dat. Diana a prevenit ca daca crede ca va rezista psihic, sa continue, daca nu, sa renunte. Andrada isi doreste sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu.
Cum comentati imaginile de azi referitoare la Mireasa pentru fiul meu?




Articole similare:






3 comments:

  1. Nu avem decat comentarii negative la adresa dumneavoastra. Este inadmisibil sa nu puteti stopa iesirile celor doi "Mama si Fiu". Cum au reusit acesti oameni sa fie selectati pentru aceasta emisiune? Cu ce scop au venit aici????

    ReplyDelete
  2. nu stiu de ce Edina nu este eliminata ca si Irina ca ea a facut un cuplu cu Dragos doar pentru presupusa situatiie financiara a acestuiia, cand a vazut realitatea l-a uitat subit.S-a indragostit de Octavian ca ii tot trimetea cadouri, acum ca este in casa a terminat cu iubirea..Deci Edina vrea un baiat cu bani, a si facut un anunt ca vrea sandalute etc.Este o piti in afirmare.

    ReplyDelete
  3. sunt intr-u totul de acord cu comentariul si impartasesc parerile Irinei06- 03.12am 99 0/0 din poatRILE DE PE TOATE FORUMURILE SUNT IMPOTRIVA ACESTOR 2 ELEMENTE CARE TRAG IN JOS ATAT CONCURENTZII CAT SI INTREG CONCURSUL DAR SI COMPETENTZA CELOR CARE AU FACUT SELECTZIA , DECE SUNT ADMISI ACESTI 2 NEAVENITZI CARE NU INDEPLINESC NICIO CONDITZIE A REGULAMENTULUI? ACUM IN CEASUL AL 12-LEA AFAR CU EI PENTRU O BUNA DESFASURARE PE ULTIMA SUTA DE M MAI ALES CA NICIODATA ADRIAN NU VA AVEA UN CUPLU AICI DAR CRED EU CA NICIUNDE , VA RAMANE FLACAU TOMNATEC LA MAMUCA-SA

    ReplyDelete