Monday, May 21, 2012

Nemultumiri legate de voturile de pe Voteaza Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Apar nemultumiri legate de voturile de pe Voteaza Mireasa pentru fiul meu. Mai exact, despre voturile de pe site-ul oficial, adica ACESTA. Pe reteaua de socializare apare un mesaj, postat de mai multi useri, inclusiv pe pagina oficiala Facebook Mireasa pentru fiul meu in care se cere ca cei din staff-ul emisiunii sa faca publice rezultatele in urma votului telespectatorilor de pe site-ul oficial.
Nemultumirile au aparut probabil si in urma faptului ca cei care teoretic erau favoriti, nu s-au clasat pe primul loc. Doamna Mirela a mai anuntat ca pe site-ul oficial ca nu apar rezultatele in urma voturilor.
Acum, postez mesajul de pe Facebook:

Nicu Stefanescu: "Producatorului „EMISIUNII MIREASA PENTRU FIUL MEU”
Furnizorului de serviciu „EMISIUNE MIREASA PENTRU FIUL MEU”
Pentru a face dovada invocatei si pretinsei transparente a Emisiunii M.P.F.M, noua celor multi indragostiti de aceasta emisiune, in calitatea pe care o aveti de producatori si furnizori ai unei emisiuni de interes public,
In temeiul:
- Legii 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public, art.6, pct.(1) si (2),
- Codului de reglementare a continutului audiovizual – Decizia 220/2011 a C.N.A., art.64, pct.(1) lit.b ) informarea cu privire la un fapt sau un eveniment sa fie corecta, verificata si prezentata in mod impartial si cu bunacredinta.
si art.71, pct.(3), ) In cazul invocarii raspunsurilor primite din partea publicului pe o anumita tema, radiodifuzorii vor mentiona numarul total de mesaje primite, indiferent de mijloacele de comunicare utilizate.
- Legii 504/2002, Legea audiovizualului, art.3, pct(2), Toti furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa asigure informarea obiectiva a publicului prin prezentarea corecta a faptelor si evenimentelor si sa favorizeze libera formare a opiniilor;
Cu prezenta va solicitam ca pentru toate sondajele promovate noua telespectatorilor sa faceti dovada transparentei si credibilitatii prin comunicarea rezultatelor potrivit reglementarilor impuse, precum si a raportului furnizorului dumneavoastra de serviciu, in acest caz Google."


Problema este ca aceste date nu se fac publice. Cel putin, as putea sa dau un exemplu. Dansez pentru tine, emisiunea difuzata pe Pro TV. Plicul cu voturile erau inmanate de o avocata, insa nu se faceau publice toate datele. Nu mai retin daca se faceau publice si procentajele sau doar locurile castigatoare.
Oricum, nu cred ca se vor face publice aceste date. De exemplu, cati useri i-au votat pe Dragos si Alexandra, Adrian si Andreea etc. 
Sursa mesajului de mai sus este Facebook.com.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment