Monday, May 14, 2012

Rezultate partiale ale Like-urilor concurentilor Mireasa pentru fiul meu pe Facebook

Labels:

Rezultate partiale ale Like-urilor concurentilor Mireasa pentru fiul meu pe Facebook. O sa le public, pentru cei care nu au conturi de Facebook. Dar cei care aveti, le puteti vedea pe pagina oficiala Mireasa pentru fiul meu adica ACEASTA(CLICK).
In momentul in care realizez acest articol, clasamentul "cuplurilor" Mireasa pentru fiul meu pentru excursia in strainatate sta cam asa:

Locul 1. Dragos si Alexandra 11.234 Like
Locul 2. Andreea si Adrian 10.365 Like
Locul 3. Andrada si Imre 5669 Like
Locul 4. Edina si Octavian 4045 Like
Locul 5. Monica si Ionut 3859 Like.

Cum se va desemna castigatorul excursiei in strainatate? Se vor aduna punctele primite de la mame, punctele primite in urma Like-urilor pe Facebook si punctele primite de pe voteazamireasapentrufiumeu.ro.
Reamintesc ca Edina si Tavi au 12 puncte, Monica si Ionut 11 puncte, Andrada si Imre 10 puncte, Dragos si Alexandra 9 puncte, iar Andreea si Adrian 8 puncte.
Acum, cine are cele mai multe Like-uri pe Facebook va primi 5 puncte, locul 2 - 4 puncte, locul 3 - 3 puncte, locul 4-2 puncte si ultimul loc, 1 punct.
Acelasi lucru valabil si pentru site-ul voteazamireasapentrufiulmeu.ro. Astfel, cel care va primi cele mai multe voturi, va primi 5 puncte si tot asa. La sfarsit, se face totalul si cine are cele mai multe puncte, castiga excursia pusa in joc la Mireasa pentru fiul meu in strainatate. 
Tu cum votezi?




Articole similare:






5 comments:

  1. DA GABRIELA ESTE O MAMA FOARTE REA INVIDIOASA ATIT STIE SA BIRFEASCA SI ALEXANDRA LA FEL INPREUNA CU ANDRADA NU STIU DECIT SA BIRFEASCA

    ReplyDelete
  2. DA GABRIELA ESTE O MAMA FOARTE REA INVIDIOASA ATIT STIE SA BIRFEASCA SI ALEXANDRA LA FEL INPREUNA CU ANDRADA NU STIU DECIT SA BIRFEASCA

    bine spus

    ReplyDelete
  3. CREDETZI CA SE FACE ALTCEVA IN AC, CONCURS? MAM,E UNA SI UNA, D-RE FARA....SUCCESURI INAFARA, BAIETZI CAM NEISPRAVITZI PT A INJGHEBA O FAMILIE .......POATE DACA SE VOR MAI ORGANIZA ASEMENEA CONCURSURI ....ATENTZIE LA SELECTZII, VARSTA, ASPECT FIZIC, PREGATIRE , EDUCATZIE SI MAME MAI SPALATZELE

    ReplyDelete
  4. Of, dar nu orcine accepta sa participe la un astfel de concurs! Eu cred ca nu prea au de unde alege!!

    ReplyDelete
  5. DA Anonymus numai neimplinitzi , fara studii, fara joburi , fara varsta care sa-i recomande unei casatorii, mame fara niciun aspect si comportament care sa reprezinte ....o mama , MA REPET FATZA DE POSTAREA ANTERIOARA , DAR POATE AUDE CINEVA , EMISIUNILE CU TEME EDUC. VOR FI LA NIVELUL UNEI TV. da nu au de unde alege .....NU ORICINE [OAMENI CARE AU DISCERNAMANT] VINE SA ......SE AFIRME INTR-O ASA EMISIUNE vezi, Edina, Adrian, Andreea ,

    ReplyDelete