Wednesday, May 23, 2012

Scandal cu banii din marele premiu Nora pentru mama 5

Labels:

Scandal cu banii din marele premiu Nora pentru mama 5
Se pare ca a iesit cu tam-tam. Fostii concurenti s-au dus probabil sa intrebe cand vor primi banii din marele premiu in urma concursului Nora pentru mama 5. Sorin, fost concurent Npm 5 a declarat ca celora care au fost acolo li s-a promis ca banii le vor fi dati in doua transe, una in iunie si cealalta in luna iulie. Se pare ca Nicolae, tot fost concurent Nora pentru mama 5 s-a revotat si s-a certat cu unul sau mai multi angajati din productie.

 Iata ce a scris Sorin pe Facebook: Sorin Chibzuiala "azi fostii concurenti de la npm 5 care aveau de ridicat anumite sume de bani au fost chemati la sinevizyon unde au avut parte de o mare bataie de joc , un angajat turc le-a zis ca isi vor primi bani in doua transe una pe la inceputul lui iunie si una prin iulie cand normal banii trebuia dati demult caci contractul expira pe 28 mai, nicu a fost unul din cei care s-a revoltat si a fost dat afara de acolo la fel si doamna eugenia mama mihaelei caruia i se atragea atentia ca de ce comenteaza uitand decate ori a fost sunata doamna eugenia de turci si rugata sa intervina in emisiune ,acum numai era buna ,rusine sinevizyon ,rusine pentru lipsa de caracter si buna intelegere pentru niste oameni da care v-ati folosit 9 luni si v-ati facut banii cu ei"

A adaugat si Nicolae: "Sorin nu a fost prezent. cearta cu turci eu am purtat-o. fraieri suntem noi romanii ca le facem jocul. Un sfat ptr cei care isi doresc sa participe la un astfel de show gestionat de turci "mai bine stati acasa ca e mult mai bine".
Da, de asta a scris Nicolae in 12 mai 2012 pe profilul lui de Facebook "Nicolae Iancu
vreau la mireasa pentru fiul meu....................!!!!!!!!!!!"
Din cate am inteles, contractul cu producatorii expira pe 28 mai. Bun. Pana aici am inteles. Nu am inteles insa revolta. Pentru ca se stie de la editiile precedente ca banii se acorda dupa aproximativ 1 an, dar SE DAU. Nu am vazut sa se planga nici un concurent finalist ca nu a primit banii. Alt aspect. De ce sa le fie rusine? V-ati dus si v-ati inscris cu buna stiinta acolo. Trebuia sa luati in considerare si faptul ca este un concurs dur, trebuia sa va uitati la celalte editii. Ati fi auzit cand si cum se acorda banii, care sunt regulile jocului si multe alte aspecte.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment