Thursday, May 10, 2012

Votati concurentii mireasa pentru fiul meu pentru excursia in strainatate

Labels:

Votati concurentii mireasa pentru fiul meu pentru excursia in strainatate intr-un sondaj neoficial. Desi inca nu se poate vota pe site-ul oficial, eu am pregatit un mic poll in care sa exprimati dorinta in ceea ce priveste castigatorii excursiei din strainate.
Dupa ce veti vedea scenetele pregatite de concurenti, sambata, la Gala, puteti sa-i votati pe site-ul voteazamireasapentrufiulmeu.ro dar si pe Facebook, pe pagina oficiala a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.
Pana atunci, eu am pregatit un mic sondaj neoficial. Doresc sa aflu cine doriti sa castige excursia in strainatate.
Reamintesc, Alexandra si Dragos i-au interpretat pe Mihai Eminescu si Veronica Micle, Adrian si Andreea pe Napoleon si Joséphine , Ionut si Monica pe Romeo si Julieta, Tavi si Edina pe Tristan si Isolda, Andra si Imre pe Ulysse si Penelopa.




Articole similare:






7 comments:

  1. este ne drept sa votatzi pe Adrian ,votatzi corectitudinea si o sa traitzi bine in tzara voastra,nu va lasatzi manipulatzi de Mirela

    ReplyDelete
  2. nu este corect ce faceti votati cu inima nu cu preferinte ce care a fost bun cu adevarat sa cistige bataia ar fi intre edina si andrada

    ReplyDelete
    Replies
    1. votam cu inima adrian este cel mai bun si mai corect din casa mireasa pentru fiul meu

      Delete
  3. Adrian-cel mai bun concurent!!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu ce judecati fratilor?Cum puteti spune ca mitocanul,mojicil,mincinosul de Adrian si baragladina de Mama-sa sunt cei corecti si buni ? Voi nu vedeti falsitatea,minciunile,jignirile,vocabularul infect al lui Adrian si limba romana stalcita de matroana,care dupa 9 luni inca nu a invatat romaneste ?

      Delete
  4. Mananca-l copt pe Adrian al tau,daca il consideri cel mai corect.Ce vocabular elevat are,cai minte,cat jigneste si cat de badaran este.In societate e zero barat si el si fam.lui de moldoveni,care au facut de ras Moldova.

    ReplyDelete
  5. felicitari adrian si doamna marioara!

    ReplyDelete