Saturday, May 19, 2012

voteazamireasapentrufiulmeu.ro - pentru excursie

Labels:

voteazamireasapentrufiulmeu.ro - voteaza cuplul pentru excursie
Se pare ca va trebui sa votati din nou timp de o saptamana concurentii Mireasa pentru fiul meu. Si ma refer aici la faptul va trebui sa votati cuplul Mireasa pentru fiul meu din sceneta favorita. Trebuie sa votati pe site-ul oficial voteazamireasapentrufiulmeu.ro, cele trei cupluri care au obtinut egalitate la puncte astazi.

Este vorba despre Alexandra si Dragos, Andreea si Adrian, Andrada si Imre. Sau Veronica Micle si Mihai Eminescu, Josephine si Napoleon, Penelopa sau Ulise. Este simplu. Votati Viena, Paris sau Atena.

Tu cum votezi?Ce sceneta ti-a placut? Care dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu crezi ca va castiga excursia?




Articole similare:






35 comments:

  1. edina isi bate joc de d-na marioara si adrian.azi facea misto de de ei.este o ipocrita

    ReplyDelete
    Replies
    1. bine face...bravooo edina!!!!!

      Delete
    2. doamna gabrielanu incercati sa mintiti, nu exista alta conotatie a cuvantului "dama de companie". nu incercati sa mai dati vina pe adrian pentru ca el a spus ce a inteles ca si noi toti

      Delete
  2. andreea este un taler cu 2 fetze !deasemenea o scirba patentata si-o increzuta !ea si andrada =sacul si peticul !rusine !!!.

    ReplyDelete
  3. dragos parca e un grostei de bazna cu falcute de hirciog predispus spre ingrasare fante cu 2 cercei de tinichea in urechi tatuat ca un puscarias el crede ca asta ii da un aer de virilitate -macho de tzara nene-.nu are carte traieste pe capul parintilor (sa le fie de bine )si bafta chiorului -noroc de proaste pe capul lui -este la a doua concurenta -cu care se va afla in probe tehnice si tot la un hotel si tot intr-o capitala europeana !el este convins ca nu-i rezista nici-o fata si de aici infatuarea lui !relatia lui cu alexandra cea pisicoasa si harpagoana de bani este pur materialista !daca-l gidili sub gusa grohaie fericit !e de compatimit !.

    ReplyDelete
  4. asa e dragos devine un grasan pe zi ce trece,dizgratios om

    ReplyDelete
  5. edina este un taler cu 2 fetze !deasemenea o scirba patentata si-o increzuta !ea si andrada =sacul si peticul !rusine !!!.

    ReplyDelete
  6. Cuplul Monica si Ionut,este dupa parerea mea, TOTAL NEPOTRIVIT ! Ea,este rea,acra,nesarata si groaznic de geloasa pt ca e constienta ca nu o ajuta fizicul....in plus se vede cu ochiul liber si marea diferenta de varsta (este mai matura decat dublul varstei ei )Intalnirea cu ea, te intristeaza si-ti provoaca proasta dispozitie !

    ReplyDelete
  7. Edina, chiar nu stiu ce educatie ai primit, dar comportamentul tau lasa de dorit.Inima ei inca nu stie ce sa-i dicteze, d-na Florina. Pacat de aceasta fata, mare pacat!

    ReplyDelete
  8. Edina si Andreea sunt la fel,caracter zero barat,parsive,mincinoase,actrite dar jalnice.Andrada bravo tie,ai coloana vertebrala,bine educata,frumoasa si culta tine-o tot asa.
    Adrian se poate lua de mana cu Edina si Andreea ca impreuna au un caracter de rahat,esti un mincinos,un agramat,ai incercat de catva timp sa te schinbi cat de cat in bine dar nu iti iese,esti jalnic.
    Tu si cu a ta mama impreuna cu Costel faceti Bacaul de ras,mi-este rusine ca-s Bacauan.
    Alexandra si Dragos si Monica cu Ionut sunteti frumosi,tineti-o tot asa si iubiti-va mult.
    Octavian sincer imi pare rau de tine,ai intrat in casa pentru o gasca si esti nevoit sa pierzi timpul acolo,ai fost si esti preferatul meu inca din editia trecuta,iti doresc multa fericire.

    ReplyDelete
  9. Oare cum nu vedeti k doamna Marioara minte si nu-i pasa decat cei trimit lei ei si ai fiului oameni care au crezut in ei este pacat k sunt inselati si nu vad f multe aspecte cum i-a pus Ionut in fatza adevarului si ea sustinea k minte, doamna si m-ai ziceti k sunteti credincioasa cele 10 porunci spune multe insirati numele de preoti si mergeti cu poze la uni dintre ei pai ii pacat.Andrada,Ionutz, Monica ,Dragos si Alexandra sunteti dragutzi.Edina ii este k pierde sustinerea leilor si Andreea la fel pacat k isi pierd demnitatea le reprezintata falsitatea si prefacatoria.

    ReplyDelete
  10. Dragos primeste ceea ce merita Edina are dreptate el nu a intrat pentru Alexandra deoarece cand a reintrat in casa la concursul de gatit i-a dat cele 4 puncte Dianei iar la activitatea pe care au avut-o cu copiii a facut echipa tot cu Diana pe Alexandra nici nu o baga in seama ,urat din partea lui ca profita de acceasta fata iar in legatura cu Edina ne face chiori pe noi telespectatori dar se vede el se uita numai dupa ea iar intr-o emisiune cand Edina a plans el a suspinat adinc lasand impresia ca ar vrea sa o ajute dar nu se poate.

    ReplyDelete
  11. Edina fi tare noi te sustinem esti cea mai frumoasa fa cuplu cu Adrian vrem sa castigati premiul mare fiindca meritati lasatii pe ceilalti sa se oftice .

    ReplyDelete
  12. DRAGOS, ESTI JALNIC. PLEACA ACASA PT CA ESTI DE RAS. AI CAZUT IN PLASA PROPRIEI TALE RAUTATI. AI MERITAT TOT CE TI SE INTAMPLA. ADRIAN NU ARE NICI UN AMESTEC

    ReplyDelete
  13. VOTATI OCTAVIAN! UN BAIAT DEOSEBIT,MERITA!

    ReplyDelete
  14. ANDRADA, ESTI LASA SI PARANOICA. Esti josnica. Te crezi in centrul atentiei dar esti o nulitate. Cu cat te implici in conflicte, adica tot timpul, cu atat cazi mai jos, daca se poate mai jos de atat.

    ReplyDelete
  15. dragos baietelule pleaca ACASA ajunge esti penibil cu tot cu mamica ta

    ReplyDelete
  16. edina , esti tanara , frumoasa ,si matura in gandire,sa fi tare te sustinem si te admiram,nu te lasa meriti mai mult de ce sa si castigi succes

    ReplyDelete
  17. mars acasa dragos

    ReplyDelete
  18. adrian ai grija de mama ta,cred ca a trecut prin prea multe mizerii facute de cei din casa,nu stiu cum mai rezistati ,fa tot posibilul ai grija de ea si nu te mai enerva.e tot ceea ce vor toti de acolo,ai vazut cum reactioneaza cocalarul?tu nu ai facut niciodata asa ceva.succes

    ReplyDelete
  19. cel mai badaran si violent om din casa dragosel printisorul mamei,poate ii da alexandra sa suga(lapte)

    ReplyDelete
  20. VOTATI IMRE ESTE DE GASCA

    ReplyDelete
  21. edina te sustinem,suntem alaturi de tine

    ReplyDelete
  22. am votat imre toata saptamana,imi place mai mult decat marian.hai edina ,adrian ,doamna marioara meritati sa castigati chiar daca nu faceti un cuplu,numai cate ati indurat de la haita din casa.va iubim,fiti tari .succes

    ReplyDelete
  23. ADRIAN ARE DREPTATE. ALEXANDRA,TE-AI FACUT DE RAS. SE VEDE CA ASTA ITI ESTE VIITORUL SI NIVELUL. CHIAR DACA NU ACCEPTI SA FII SERVITOARE CA SI GABRIELA, TOT RAU VEI AJUNGE ALATURI DE DRAGOS.
    PT. CA ESTE, CA SI FAMILIA LUI, LA UN NIVEL PREA JOS.DACA ACUM MAI POTI FI VAZUTA ALATURI DE DRAGOS, ASTA ESTE NUMAI DIN DISPERARE PT BANI. RUSINE. NU AI DEMNITATE.
    D-NA MIRELA, CUM DE PERMITETI SA-L FACA GAY PE ADRIAN? DVS VA DISCREDITATI.

    ReplyDelete
  24. ANDRADA, TU NU TE DEZMINTI. ORICE AI FACE, RAUTATE SI INVIDIA TE INVINGE. DE CE MINTI CAND SPUI CA TOTI CEI CARE TE DETESTA SUNT FANI ADRIAN? DE UNDE STII TU? AFLA CA PRIN COMPARATIE CU TINE, DA,
    ADRIAN ESTE CEL MAI BUN. IL APRECIEZ PE EL.
    ADRIANE, TINE-TE TARE IN HAITA DE SACALI.
    MARIANE, FI ALATURI DE ADRIAN, EDINA , ANDREEA. NUMAI ASA POTI REZISTA. LA FEL SI TU, OCTAVIANE.

    ReplyDelete
  25. Moderatoarea o fi ruda,(mai stii?)cu vreunul din haita,ca prea le tine partea si zi de zi se rasteste la Adrian? E ceva putred in Danemarca,fratilor .Speram sa nu mai modereze in viitor,ca si-a dat arama pe fatza!Rusinica!

    ReplyDelete
  26. In emisiunea de ieri,corecta moderatoare a lasat-o pe Alexandra,sa-si sustina expozeul,timp de 35 de minute,care dupa ce si-a pregatit discursul toata noaptea,spre asi spala imaginea,tot nu a reusit sa convinga pe nimeni!Piticul de Dragos,exulta (pocnea) de fericire,coana Gabriela,asisderea.O fi corect d-na Vaida?Iar pe Adrian,aveati mare grija sa-l intrerupeti in toate modurile posibile.Va asiguram ca nu ati reusit decit sa va face-ti de ris!

    ReplyDelete
  27. madam gabriela,in ce padure ai crescut si in ce jungla ti-ai crescut feciorul? esti mizerabila....

    ReplyDelete
  28. Moderatoarea o fi ruda,(mai stii?)cu vreunul din haita,ca prea le tine partea si zi de zi se rasteste la Adrian? E ceva putred in Danemarca,fratilor .Speram sa nu mai modereze in viitor,ca si-a dat arama pe fatza!Rusinica!cred ca este vro ruda cu ei.sa sari la bataie la adrian asa cum a facut gabriela ,iar dragulinul ei sa-i ameninte si s le dea aceeasi pedeapsa,rusine!!!adrian nu a gresit cu nimic,sustineti cocalarii

    ReplyDelete
  29. E CLAR CA D-NA MIRELA TINE CU HAITADE LUPI CARE-L INCOLTESC TOT TIMPUL PE ADRIAN. EA ARE LOGICA RASTURNATA.

    ReplyDelete
  30. MESAJ PT TATAL ALEXANDREI
    D-LE, NU VA LASATI FATA SA-L IA TE DRAGOS, ACEST, CUM BINE ATI SPUS, MAIDANEZ. NU MAI LASATI SOTIA SA SE FACA DE RAS STAND MANA IN MANA CU EL.

    ReplyDelete
  31. Alexandra este pisica aparent blanda care zgarie rau. A inceput sa-si arate ghiarele si coltii. Seamana din ce in ce mai mult cu obraznica de Andrada. Nu e bine.

    ReplyDelete
  32. DRAGOS SI DOAMNA GABRIELA SUNT NISTE PREFACUT STAU IN COMPETITIE NUMAI PENTRU BANII DIN MAREA FINALA.ADRIAN SI EDINA VA STA BN IN PREUNA

    ReplyDelete
  33. TATAL ALEXANDREI E UN OM SERIOS,INTELIGENT, CARE NU -SI SPALA RUFELE IN PUBLIC.PACAT CA FIICA SEAMANA CU MAMA SA.EL A LASAT SA SE INTELEAGA CA NU-SI DA ACORDUL PT DRAGOS, CARE E INFERIOR DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. NU ARE SCOALA SI NU-SI VA DEPASI NICIODATA CANDITIA, NU ARE EDUCATIE, ESTE UN GOLAN, CA MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII NU VA PUTEA OFERI UN STANDARD DE VIATA ASA CUM AR DORI UN TATA PT FIICA LUI.

    ReplyDelete