Wednesday, June 6, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 6 iunie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 6 iunie
In primul rand tin sa precizez ca emisiunea nu va tine o ora, adica de la 11:10-12:10, ci doar de la 11:10-12:00. Aproximativ o ora, adica 50 de minute. Emisiunea de dimineata Mireasa pentru fiul meu va fi transmisa in direct. Astazi am avut doar 20 de minute de emisiune, dar asa era trecuta si ieri in program.
Andrada si Adrian au primit sfaturi, respectiv sa nu mai jicneasca si sa nu mai vorbeasca, in cazul familiei Andradei si a domnului Costel.

Mireasa pentru fiul meu de la ora 16:00. Se pare ca pana la urma Andrada are nevoie de sfatul doamnei psiholog. A cerut producatorilor sa-i dea voie sa discute cu doamna psiholog.
Andrada considera ca nu mai are cu cine discuta in casa Mireasa pentru fiul meu, nu are cui sa-si spuna off-ul. Cred ca tensiunile cu Ionut au adus-o in aceasta stare. Alte imagini si reluarea Mireasa pentru fiul meu mai jos.




Articole similare:






11 comments:

  1. Pentru cei din STAFF:chiar nu va dati seama ca IMRE este NEBUN?

    ReplyDelete
  2. nu vedetzi ca adrian este cleptoman

    ReplyDelete
  3. Asa este, nu ştiu ce caută în casă vrb numai prosti

    ReplyDelete
  4. mare, mare, mare pacat sa faci un om nebun....cleptoman.......
    cind o sa fiti parinti ( poate unii dintre voi, comentatorii, sunteti ) o sa vedeti ce inseamna sa ai un copil sanatos sau unul nebun....cleptoman........prost........ doamne fereste de asa ceva..
    in casa, din cauza timpului indelungat, s-au acutizat tensiunile dintre concurenti, ar fi trebuit sa fie mai multe iesiri, actiuni, plecari pe undeva in afara Bucurestiului, in aer liber.......stau acolo mai rau ca la inchisoare........
    mie imi plac toti, sunt tineri, frumosi, dar, ca in viata, fiecare cu felul sau de a fi......
    se apropie sfirsitul emisiunii, o sa fie alta.......haideti sa-i incurajam.......
    succes tinerilor in continuare.....

    ReplyDelete
  5. vorbeste gura fara tine !ce dovezi ai tu ca adrian ar fi cleptoman ?

    ReplyDelete
  6. Ilona, ai dreptate!

    ReplyDelete
  7. cea mai proasta serie din cite au fost !de s-ar termina odata ca ne calca pe nervi materialistii astia !ce iubiri curate ,ce sentimente inaltatoare,aiurea !nici prin gind !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate,cea mai slaba emisiune si asta se datoreaza im mare masura moderatoarei,care aduce in discutie de nemumarate ori aceleasi materiale si provocatoare de certuri.Ne-a inebunit cu aceleasi subiecte la care insista pana la disperare.Nu inteleg si faptul ca Marioara (o mare nesuferita )si Adrian (un mojic si un badaran mincinos si vulgar)sunt sustinuti.Se vede clar ca vor cu orice pret banii.Pe langa asta,au fost imbracati de nu stiu cine,ca sa-si etaleze toaletele si el camasile si tricourile.Cand il vad cu leii de plus,e penibil.

      Delete
    2. Andreea,esti penibila,ai un comportament incalificabil,te victimizezi,de parca ai fi singura concurenta care are de ce sa se planga.Asi fi curioasa ,daca se deschide poarta tu ai pleca?De ce ai tinut atat de mult sa ramai in concurs daca nu ai cuplu si nu mai poti suporta ? esti ipocrite si joci teatru ! Ti-ai cerut iertare Marioarei,dupa ce ai spus niste adevaruri despre Adrian,ai lins unde ai scuipat ! Nu ai demnitate !!

      Delete
  8. Dupa titlu,ar trebui sa fie o emisiune matrimoniala,dar despre cupluri nu prea se vorbeste.In prim plan sunt Adrian ,Marioara,Andreea,Edina.Nu inteleg de ce sunt sustinuti Adrian si Marioara,niste oameni fara scrupule,care jignesc la tot pasul si care sunt interesati numai de bani,ca partenera nu isi va gasi mult timp,niste ipocriti si mincinosi.Andreea joaca teatru si se victimizeaza,iar Edina ,o prefacuta care nu stie ce vrea.O emisiune de doua parale,numai cu certuri sustinute cu ardoare de moderatoare,careia se vede ca ii plac scandalurile,ca prea insista pe astfel de materiale ,pe care le reia la nesfarsit.

    ReplyDelete
  9. Nu mai suport pe Adriam si Marioara,numai cand il vad pe acest badaran cu leii de plus la cap si pe Marioara vorbind in dialectul ei ma apuca nervii.Deasemenea pe Andreea cea falsa si jucand teatru,cu plansul aiurea,ma intreb dece nu pleaca ea si asteapta sa vada cine pleaca daca s-ar deschide poarta.Mai este si moderatoarea careia ii plac la nebunie certurile si aduce in discutie aceleasi materiale de nenumarate ori,numai sa se iste din nou cearta.

    ReplyDelete