Monday, July 23, 2012

Anunt anuntator

Labels:

Va rog nu mai trimiteti comentarii in care folositi cuvinte extrem de urate la adresa concurentilor si a familiilor acestora. M-am saturat sa tot sterg comentarii care contin cuvinte de cea mai joasa speta. 

Daca nu va puteti sustine favoriti sau nu va puteti exprima antipatiile fata de concurenti, fara sa vorbiti ca la usa cortului, va rog nu mai postati comentarii aici. Dupa aceea, va intrebati de ce v-au aparut comentariile.

Daca lasati comentarii in care folositi cuvinte si expresii cu insulte, injurii si jigniri si nu va puteti exprima opinia intr-un mod civilizat, prin argumente, nu mai lasati comentarii si exprimati-va off-ul in alta parte. Valabil si pentru celalalt blog.

Adesea jignirile sunt folosite atunci cand nu ai argumente solide. M-am saturat sa ma incarc negativ si sa citesc altfel de comentarii.
 
Multumesc.




Articole similare:






1 comments:

  1. Sunt fan Adrian . Adrian nu o mai baga in seama pe fitoasa de Andrada. Imi place cum raspunzi la provocarile ei. O ador pe Edina si cred ca poti face un cuplu cu ea . V a potriviti si sunt sigura ca o sa castigati concursul. Va sarut.

    ReplyDelete