Thursday, July 12, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 12 iulie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 12 iulie 
Emisiunea de dimineata de la 12:10 a fost destul de relaxanta. Am vazut cu ce impresii a revenit Andreea de acasa. Se pare ca foarte multi incep sa aprecieze lucrurile carora nu le prea dau importanta in mod normal. In lipsa Monicai, Ionut si Andrada s-au jucat cu apa, s-au tachinat etc. Aflati si ce alte lucruri au povestit concurentii care au fost acasa in weekend. Noutati despre Bianca, fosta concurenta Mpfm care s-a mutat la Deva, si-a deschis o covrigarie si se casatoreste la anul. Edina extrem de suparata dupa ce a avut o discutie cu doamna Lena in care i-a spus ca este criticata de catre telespectatori.

Emisiunea de la 14:00. O sa incep cu cel mai important eveniment. Astfel, Edinei a parasit platoul emisiunii si s-a dus la baie in timp ce Dragos a facut niste afirmatii despre ea.
Dragos a spus ca Edina si Dragos joaca teatru, nu sunt sinceri si vor sa ajunga in finala si vor sa-i pacaleasca pe telespectatori. Inclusiv promisiunea cu sarutul subacvatic.




Articole similare:






1 comments:

  1. Edina capul sus, nu merita.trebuie sa fii tare, fa ce-ti place si cu cine-ti place.mai ai putin si pleci acasa deci sa nu iti pese de nimic.ZAMBESTE esti tanara si draguta

    ReplyDelete