Saturday, August 4, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2012

Labels:

 Gala Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2012
O sa incep cu primul mare anunt. Am si scris un articol. Si anume ca Marea Finala Mireasa pentru fiul meu va avea loc pe data de 25 august. In sfarsit aflam si noi cat mai dureaza acest sezon. Imediat, va incepe sezonul 2.
Astazi fetele au facut din nou nominalizari. Toti baietii, infara de Ionut, au fost nominalizati. Iata pe care baieti i-au nominalizat fetele.
Andrada- Tavi si Marian
Edina- Marian si Dragos
Monica- Adrian si Marian
Andreea- Tavi si Marian
Alexandra- Adrian si Marian.
Edina si Vlad (fost concurent Npm 4) au petrecut mult timp impreuna in caravana si s-au tinut de mana. Marian a incercat sa o sarute pe Andreea. Urmeaza imaginile.

Se pare ca exista mici probleme in relatia Dragos-Alexandra-doamna Gabriela. Doamna Gabriela a spus despre Alexandra ca are ifose. Chiar nu cred ca este cazul, are dreptul la opinie, nu trebuie sa taca si sa inghita. Si mama Alexandrei a fost deranjata de faptul ca cei doi vor sa-i stabileasca viitorul Alexandrei. Mai rau a fost faptul ca a intervenit telefonic tatal Alexandrei care l-a luat pe Dragos la intrebari, i-a spus ca nu are nici un Dumnezeu.
A spus ca la inceput a fost de acord cu relatia asta dar nu mai este de acord cu acest citez "maidanez". Foarte urat, din pacate. Urat, domnule Gheorghe. Trebuia sa va ganditi si la fiica dvoastra, sa-i spuneti in particular, nu sa o faceti de rusine in direct. Deci Doamne, Dumnezeule. Intr-o coversatie, cand Dragos, doamna Gabriela si Adrian s-au certat, s-au auzit doar Beep-uri.
Avem si titlurile de Mama si Mireasa saptamanii. Mireasa saptamanii a fost Alexandra. Pe locul doi, Edina. Mama saptamanii a fost doamna Gabriela, pe doi doamna Marioara.
Ca urmare, Dragos si Adrian au fost protejati. Tavi si Marian au intrat in cursa spre eliminare pe site. Niciunul dintre ei nu vor sa paraseasca competitia.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment