Saturday, August 11, 2012

Marian a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Azi,Marian a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu. O sa fiu putin subiectiva pentru ca am motivele mele. Eu chiar ma bucura faptul ca l-ati eliminat pe Marian si pe doamna Ioana din competitia Mireasa pentru fiul meu.
Mi s-a parut mult prea plin de sine de-a lungul perioadei in care a stat in casa. Si sincer, nu am inteles de ce nu l-ati votat sa plece saptamana trecuta. Eu raman la idee ca Marian a intrat in casa mai mult pentru imagine sau pentru a-i proteja pe ceilalti baieti de eliminari si nu pentru Andreea.

In concluzie, peste 70% din cei care au votat, au ales ca Marian sa plece acasa.
M-am bucurat ca Octavian a ramas in casa. Desi nu are cuplu, mi-a devenit simpatic oarecum si mi-ar parea rau sa plece. Si asa nu au prins Marea Finala.




Articole similare:






8 comments:

  1. bucur ca Marian a plecat,este cea mai buna decizie,nu merita sa mai ramana in competitie.

    ReplyDelete
  2. La multi ani Adrian!
    Sa fi tare si sa-i infrunti pe toti cei din casa
    Fa ceea ce simti in privinta Edinei nu asculta sfaturile tatalui tau cred ca nu a observat ce sentimente aveti unul fata de altul
    Esecul care a fost in Turcia s-a datorat grupului in care ai plecat
    cred ca regreti si tu ca ai tinut cont de asta si nu ai dat frau sentimentelor sa te apropii mai mult de Edina
    bafta in continuare si fi mai deschis fata de Edina

    ReplyDelete
    Replies
    1. la multi ani adrian si bafta in finala.marian bacau

      Delete
  3. Imi pare bine ca a fost eliminat Marian cel cu figura de infractor si cu o mama care a venit sa doarma si altii sa-i faca sa manance,imi doresc ca finala sa se incheie cu Edina si Marioara pe primul loc cu cele mai multe voturi,cu Alexandra si Niculina pe locul doi si Andreea pe 3. Acesta sa fie tabloul final.

    ReplyDelete
  4. Si eu ma bucur ca a plecat Marian, mare magar , a crezut ca daca se linguseste pe langa cocalarii aia va face mare branza ,ce sa spun ,un mar frumos cu interiorul viermanos !

    ReplyDelete
  5. adrian fii tare !!!nu lua in cosiderare spusele tatalui tau noi fanii tai te vrem alaturi de edinutza !!apropiete mai tare de ea si aratai ce simti !:**

    ReplyDelete
  6. EDINA SI MAMA SA NU AR TREBUI SA ASCULTE DE MINCIUNILE LUI MARIAN CARE NICI NU STIE PT CN A VENIT.BA PT ANDREEA LUCRU DE CARE EA SI-A DAT SEAMA K E UN MARE FALS,BA EDINA CARE NU SI-A DAT SEAMA CAT DE NATARAU E,BA ANDRADA CARE IN SPATELE LUI E O MARE FALSA CA SI MARIAN .ASA K EDINA TOT ADRIAN E MAI SERIOS SI MAI CALCULAT,D-UL COSTEL A FOST DUS IN EROARE PROBABIL DE O PERS CARE NU VOR SA IA EI MARELE PREMIU.

    ReplyDelete
  7. ANDRADA NU TE MAI CREDE FETITO ASA DETEAPTA ,K NU ESTY ASA DUPA CUM PARI!AM VAZUT DESTUI BATRANEI CARE NU ERAU DELOK SCOLITI DAR STIAU SA SE EXPRIME SI SA FAC ''SOCOTELI'' MULT MAI BN DECAT TN .NU TE MAI DA IN VANT K ESTI SCOLITA K ORELE DE PEDAGOGIE NU TE-AU AJUTAT CU NI9MIC!!!AI INEBUNIT O TARA INTREAGA LA MODUL CUM ITI TURUIE GURA!!!NICIO CONCURENTA NU S-A MANIFESTAT IN ACEST HAL!!!

    ReplyDelete