Sunday, August 26, 2012

Mireasa pentru fiul meu 1 se difuzeaza inca o saptamana

Labels:

Mireasa pentru fiul meu 1 se difuzeaza inca o saptamana. Daca va gandeati ca incepand de luni, nu o sa va mai puteti bea cafea sau prepara micul dejun impreuna cu concurentii Mireasa pentru fiul meu, v-ati inselat. Asta pentru daca ma uit in programul TV, Mireasa pentru fiul meu 1 se va difza de luni-vineri, intre orele 12:10-13:00 si 14:00-16:00, sambata 14:00-16:00 si 17:00-19:00.

Bineinteles vor fi aproape emisiuni Mireasa pentru fiul meu normale. Atata doar ca acum stim castigatorii, nu se vor face nominalizari, nu vor mai locui in casa Mireasa pentru fiul meu, nu vor mai avea buget etc.
Concurentii vor depana amintiri, frumoase si mai putin frumoase, amintiri din aceasta competitie care le-a rapit unora aproape 1 an.

Iata si confirmarea( Andrada Vaduva pe Facebook, contul ei personal)


Andrada Vaduva
""Azi am fost la mamaie Gherghinita :)). Acum am venit, dar am musafiri. De maine si pana joi, sunt invitata in emisiune in fiecare zi, deci nu scapati de mine asa usor :))))). Va multumesc pentru cadourile si cuvintele frumoase adresate de-a lungul timpului, va pupa ciocarlia :))))))))))""




Articole similare:






2 comments:

  1. Care ciocarlie, vai de capul tau, mai rau ca o cioara, tu nu te auzi?

    ReplyDelete
  2. Nu-mi face placere sa o vad pe aceasta chivuta nu a fost in tabloul final deci nu are ce cauta in fiecare emisiune.

    ReplyDelete