Saturday, August 11, 2012

Nu-l mai stresati pe Catalin Movileanu - nu vrem sa innebuneasca

Labels:

Of of. Dupa ultima experienta in care Catalin Movileanu a scris despre cei care detin Fan Cluburi cu numele lui pe internet sunt doar niste frustrati care se ascund in spatele lui, recent a fost din nou nemultumit. De data aceasta a avut nemultumiri la adresa altor persoane care au "indraznit" sa-l deranjeze.
Primul vizat a fost Fan Catalin Movileanu. Post sa spun ca de-a lungul timpului acest fan, l-a sustinut neconditionat pe Catalin in concurs. Nu a avut nimic de castigat de pe urma acestui fapt. Probabil ca si-a schimbat numele din moment ce Dansul a spus ca cei care detin fan cluburi pe Facebook sunt FRUSTRATI.
Din pacate, a sters comentariul respectiv, insa cineva iute de mana a apucat sa-l copieze. Iata ce a spus: 

Catalin Movileanu
" Doamne ce de oameni tristi pe internet! Fan Catalin Movileanu (Mpfm mai nou) cica am pb, el/ea se agita 1an cu contul cu numele meu si tot eu am pb! Pe Narcisa Ionescu o rog sa-mi trimita o poza cu ea si imi trimite o poza cu o colega frumoasa din liceu (s-a drept ea), Laura Romega imi spune ca sunt o dezamagire ca nu o salut in fiecare zi, Brianna ma uraste ca nu am spus ce mi-a transmis in direct, unii ca de vb mai mult cu altii, altii ca de ce nu le spun ce parere am despre alti concurenti si uite asa inzecit! Cica de ce este Catalin nebun!"


Si acum parerea mea. De ce Elena Puscasu tine legatura cu fanii, vorbeste frumos si nu a avut iesiri din astea? De ce Iulia si Valentin tin legatura cu fanii si sunt iubiti?Si exemplele ar putea continua: Cristina Ghidarcea, Mihaela si Ioan etc.

De ce ai parasit competitia din cauza faptului ca nu mai rezistai psihic si apoi sa revii?




Articole similare:






2 comments:

  1. Unde a scris comentariul Catalin?

    ReplyDelete
  2. Pe profilul de Facebook. Dar l-a sters. S-a razgandit probabil.

    ReplyDelete