Monday, November 26, 2012

Doamna Emilia nu si-o doreste ca nora pe Cristina

Labels:

Astazi m-am convins. Doamna Emilia nu o place pe Cristina sub nici o forma si nici nu cred ca o va place pe viitor.  si-o doreste ca nora si pace. Astfel, orice ar face Cristina, doamna Emilia nu se va putea apropia de ea si invers pentru ca are o antipatie fata de ea.

Doamna Emilia spune ca au deranjat-o mai multe lucruri la Cristina. Primul lucru este faptul ca, Cristina este prea imatura pentru Cosmin. Al doilea ar fi acela ca, Cristina se baga in conflicte si il trage pe Cosmin dupa ea. Un alt motiv ar fi ca nu stie sa gateasca, ca a ridicat tonul la dansa etc. 

Tot doamna Emilia s-a suparat pentru ca, Cristina i-a inapoiat inelul lui Cosmin si l-a facut pe acesta sa sufere. I-a inapoiat inelul pentru ca spune Cristina, dorea sa se termine cu conflictele. Doamna Emilia mai crede ca, Cristina doreste sa-l duca pe Cosmin la tara, la Mioveni pentru a avea grija de familia Cristinei.


Incercam sa ma gandesc daca in toate editiile Nora pentru mama a mai existat o soacra care sa fie atat de inversunata impotriva norei. Inca nu am gasit.

Si mai sunt si voturile, mesajele negative.

Voi ce credeti? Va rezista cuplul Cosmin- Cristina? Va reusi doamna Emilia sa se inteleaga cu Cristina?
Aici este de vina si Cosmin pentru ca nu se impune si el, macar putin.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment